30 april 2014

mirror glass.

Greece

DSC_0296-2Fynd från gränderna i Plaka!

Dessa sunnies åker definitvt med till Santorini. Nu väntar jag på att Micke ska komma hem från träningen så att vi kan ringa taxi till flygplatsen. Det blir en lunch där. Jag tar med datorn till Santorini men jag vet inte om jag kommer att ha tid att blogga så frekvent. Vi får helt enkelt se. Men min instagram kommer säkert att gå het. (@idamarieisaksson heter jag där)

//

Off to Santorini! Follow me on instragram @idamarieisaksson

30 april 2014

coral nails.

Beauty

DSC_0024-2

GOD MORGON! Vaknade och såg att två personer hade godmorrat mig i kommentarsfältet, de gjorde mig på så himla bra humör. TACK!

Här få ni en härlig morgonkaffebild och min nya Shellac-färg. Har samma på tossingarna också. Somrigt och fint! Nu ska jag hoppa upp på Crossen och svettas lite innan det är dags att ta tag i packning och fix. Ha en amazeballs Onsdag och Valborg, speciellt i mitt gamla Uppis! Kanske blir en champagnegalopp när vi kommer fram till hotellet ikväll för att vara lite traditionell.

29 april 2014

shorts.

Fashion

DSC_0754

DSC_0755-2

DSC_0780-2

DSC_0762

DSC_0775

DSC_0782

DSC_0792

DSC_0802

Top & Shorts Moxy Copenhagen // Shoes Tsakiris Mallas // Eyewear Gucci // Bracelet Dhipt

Har börjar packa så smått inför imorgon då vi drar till Santorini. Många härliga långlänningar åker med i bagaget. Idag var jag också och fick mani & pedi, är grymt nöjd med färgen. Visar er imorgon!

Idag körde jag spinning igen, ett sånt otroligt roligt pass. Ledaren är tävlingscyklist så det går ASFORT hela tiden. Svetten bara forsar och adrenalinet sprutar. Precis som det ska vara! Spinning är bra när man inte är motiverad nog att pusha sig själv, bara du kommer upp på cykeln så hjälper musiken och ledaren dig att komma i mål och jag lovar att du kommer att bli trött!