Senast överförda84

Såg just att Skincity fått in denna foundation från BareMinerals. Jag älskar deras Original loose powder foundation men den funkar inte alls på vintern när man blir lite torrare i hyn. Så jag är jättesugen på att testa denna. Någon som har någon erfarenhet? Du hittar den här

- - -

Anyone tried this? I love Bare Minerals loose powder Original Foundation but it's not suitable on my dry skin in the winter.  so I'd like to try this new one!

31 augusti 2014

freedom.

Fashion

DSC00817

DSC00822

Att ta bilen och bara fara ut och åka utan destination med hög musik spelandes ur högtalarna. Det är frihet! Det är också något som inte kommer att bli lika självklart när vi nu ska bli 3 i familjen, så vi njuter lite extra. I fredags hämtade vi ut vår nya fina bil och igår styrde vi kosan mot Varberg för att hälsa på våra gamla Gefle-vänner Tessan & Pär Asp. Vi såg Pär vinna med sina Bois och sen åkte vi hem till deras nybyggda fina villa och åt den berömda maten från Campino. Härligt att träffas igen!

Idag ösregnar det här i Skåne och vädret som just nu översvämmar delar av Malmö är tydligen påväg hitåt, så värre ska det bli. Det spelar dock ingen roll för mig för jag har massor av jobb att stöka undan. Imorgon bär det av till Stockholm för att möta upp Sofie och Novis som kommer från Ryssland. Underbart med lite kvalitetstid. Josie kommer också så det blir en riktig reunion. På onsdag kommer M och på torsdag är de gala-dags och Lee's stora fest på Trädgården. Sedan hänger vi kvar och umgås med vänner hela helgen. Späckad vecka med andra ord!

LOVE I

  Jpg3 Friskt, böljande, rörligt, rent och blankt. Det är hur jag vill att mitt hår ska se ut. Men det är inte lätt att få till, spec med extensions. Hår har en tendens att suga åt sig och bli strävt och matt, det kanske delar sig i "stripor" eller tovas ihop lätt. Min metod gör att håret på längderna håller sig rent och blankt längre och jag slipper tvätta, föna och styla det så ofta. (2 ggr i veckan) 2014-07-304 Här kommer mina bästa tips: 1: Investera i en BRA hårfön. När jag flyttade till Grekland orkade jag inte släpa med mig min hårfön så jag köpte en ny därnere. Jag köpte en relativt billig med mycket power för att den skulle vara effektiv. Den hade nån sorts Ionic-effekt och jag var helt ok nöjd med den. Tills jag kom hem och använde min gamla trotjänare från BaByliss igen. Jisses vilken skillnad. Håret blir SÅ mycket blankare och lenare med den. Enorm skillnad. Den har en effekt på 2000W och är utrustad med Ionic-ceramic effekt. Det gör att negativa joner lägger sig runt hårstrået vilket reducerar statiskt elektricitet och gör håret mer blankt. Jag tror just min modell har slutat tillverkats men här är en likvärdig -> BaByliss iPro Light 2000W. 2: Använd en bra rundborste. Jag har just bytt från min 10 år gamla borste i stål till en keramisk borste med Ionic-egenskaper. varför gjorde jag inte det tidigare. Samma effekt här som med fön. Blankare och mjukare hår, mindre friss och spröt. Min nya borste kommer från Head Jog (no 78) och jag köpte den på Vacker i Väla Centrum 3: Rätt hårserum för ditt hår. Jag gillar inte oljor. Jag upplever att de gör håret lite matt och klibbigt, håret delar lätt upp sig och ser smutsigt ut. Men det är induviduellt. Detta serum från Euro So.Cap är min absoluta favorit i liten mängd. Håret blir blankt och det känns inte tungt eller orent. Du hittar mitt favoritserum Silk System Serum Fluid här. Jag plattar ALDRIG för att få håret blankt eller rakt, utan jag fönar det rakt och blankt och oftast lite lockigt i topparna för att få det att se mer levande ut.. Jag tycker att plattången/värmen gör att det lättare delar sig och fastnar ihop. Om jag lockar det använder jag antingen BaByliss 38mm locktång (stora lockar/vågor) eller CeraWand 25-38 mm (mindre, mer uttalade lockar)