31 december 2014

Happy New Year!

Fashion

new-years-inspo

Frångår mina älskade guldsmycken och kör på silver ikväll. Halsbandet kommer från Guldfynd och skorna är signerade Santé, ett grekiskt märke. Till det kör jag lilla svarta! Vill önska alla mina trogna läsare ett riktigt gott nytt år! HAPPY NEW YEAR! LOVE I

31 december 2014

hospital.

Pregnant

fotter-2-dagar

Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt. En sköterska från BVC var här på morgonen för att väga vår lille prins (som gått upp ytterligare 100g!) Jag har haft huvudvärk sedan vi kom hem som bara blivit värre och värre för varje dag och hon bokade in mig hos en doktor på vårdcentralen för att få migränmedicin som man kan äta när man ammar. Väl där så såg doktorn att mitt blodtryck var väldigt högt så jag blev skickad till akuten och där låg jag ända tills inatt. Jag fick genomgå skiktröntgen med kontrast och en vanlig CT för att utesluta proppar och blödningar och som tur var så såg de inget. Jag tyckte det var mest jobbigt att vara ifrån Vincent så länge. Men medicinakuten är verkligen det sista stället på jorden som man ska ta en nyfödd bebis. Oj så många tårar det blev, längtade så fruktansvärt hem till min lilla familj. Men tur min man kan koppa och tur att Vinnie tog tröstnappen på första försöket och tur att min lilla familj är så grym. Jag blev hemskickad på nåder, doktorn ville lägga in mig för observation men det tyckte jag var lite överdrivet. En utredning och ev blodtrycksmedicin ska iaf sättas in om det inte går ner. Hoppas det går ner så att jag slipper.

Och jag fick ingen migränmedicin som jag kan ta när jag ammar, suck! Tycker det är konstigt. Är det någon som haft migrän/huvudvärk när ni ammat och har fått medicin utskrivet? Vilken?

Idag är jag åtminstone lite piggare och håller på att fixa inför nyårsmiddag hos familjen Andersson. Det ser jag fram emot! En sneakpeek på min outfit kommer snart!

LOVE I

30 december 2014

Yesterdays outfit.

Fashion

idamarie-isaksson

wool-coat

gucci-shades

idamarie-isaksso

postpartum

outfit3

todays-outfit

black-wool-coat

Coat HERE // Sweater Pull & Bear // Pants Rut & Circle // Shoes Bikbok // Shades Gucci

1 vecka efter förlossning och jag börjar komma i lite gamla kläder. Jag märker förändringar på kroppen varje dag, fantastisk den är! Magen är borta men inte de extra kilona jag lagt på mig, det blev totalt 18 kg upp, varav 9 försvann av sig själv efter förlossningen. Resten försvinner nog sakta men säkert dem med. Det är inget jag fokuserar på just nu.

LOVE I