31 mars 2014

Dior Addict.

Beauty

DSC_0963-2  

Nytt favoritstift från Dior Addict, färgen heter "Model"

DSC_0281-3

31 mars 2014

pike neck.

Greece

DSC_0944 Måndag och ny vecka igen. Tiden bara springer iväg! Denna vecka ser jag fram emot att äta bättre (mindre salt) och att lägga in en högre växel med träningen. Jag känner att jag är tillbaka från min virusinfektion igen så nu är det dags att jobba upp konditionen. Idag ska jag på massage för att försöka bli av med en envis nackspärr jag har haft hela helgen. Första gången jag skadade blev jag rädd för en monstergädda när vi fiskade med Orlov, haha, jag sprang upp och ställde mig på ett tågspår! Tror jag slet av en muskel eller nått. Gädd-spärren kallar jag den för. Gädd-skräcken är ett barndomstrauma, jag älskar att fiska och har gjort det hela mitt liv. Men stora läbbiga monsterfiskar kan hålla sig borta från min mask!

//

Till helgen får vi efterlängtat besök också. Våra vänner från Västerås! Bra vecka coming up!

30 mars 2014

On top.

Fashion

DSC_0714-2

DSC_0785-2

DSC_0759-2

DSC_0713-2

DSC_0729-2

DSC_0789

DSC_0793-3

Tee H&M (new!) // Heels Zara // iPadcase Victorias Secret // Watch Michael Kors // Eyewear Rayban

Ser fram emot att få hem min man inatt, blir nog en film och lite lösgodis som Patrick och Magda var så snälla att ta med från Sverige. Idag har jag spenderat eftermiddagen med lite jobb och fotboll. Min fina vän Tess skickade en bild från mitt vardagsrum där en annan spelare nu bor och de hade samlats för att se Gefles premiär. Härligt att se att "traditionen" hålls vid liv, önskar jag hade dem allesammans här!

//

För att gå över på lite allvarligare ämnen. Jag är lite bedrövad över vad som hände i Helsingborg idag. En supporter misshandlades till döds vid oroligheter innan matchen. Jag känner en sån avsmak till vuxna människor som förenar fotboll med fylla och bråk. Jag lider med alla spelare, ledare och äkta allsvenska supporters som tvingas förknippas med detta. En skam för sporten! Vänd nu blickarna mot er själva och rannsaka vad ni sysslar med istället för att bara göda hatet ni har inom er. #fotbollskärlek