DSC_0968

DSC_0964

DSC_0973-2

DSC_0966-2

DSC_0981-3

Tank Zara // Shorts (New) Celestino // Feather Necklace Dhipt (butiker här) // Watch MK // Shoes H&M

Jag lever i dessa shorts nuförtiden, så lätta och sköna. Materialet liknar siden. Älskar butiken Celestino som finns här, de har roliga men ändå stilrena items. Gillar omlott-effekten på dessa, det ger dem en feminin touch.

Så härligt ställe vi fotade på idag. Det är lite klurigt att få till bra bilder här då solen jämnt står så högt. Det blir en massa fula skuggor i ansiktet och en hel "rulle" kan vara bortkastad tid. Därfär kör jag ofta på säkra kort, dvs ställen där jag vet att bilderna blir hyfsade trots att ljuset inte är det bästa. Men här reflekterades ljuset av det ljusa golvet och det blev härliga färglada bilder.

Vet nån förresten vad det kan vara för knas med kameran när alla bilder blir aningen överexponerade i dagsljus på inställningar som tidigare aldrig varit något problem? Heeelp!

31 maj 2014

Alimos.

Fashion Greece

DSC_0996

Hej på er! Mår ni bra? Jag och M tog bilen imorse och åkte iväg till Alimos Marina som ligger på vägen in till Athen från oss. Lite stros längs strandpromenaden och en god lunch vid havet blev det. Här kryllade det av turister, jag tror det ligger några charterhotell precis i närheten som äger stränderna. Ingen höjdare med andra ord men väldigt mysigt ändå, Glyfada och Vouliagmeni är SÅ mycket bättre!! Nu  vet vi det! När vi var mätta och belåtna fortsatte vi in mot centrum och Ermou som är den största shoppinggatan i Athen. Vi hade egentligen inget shoppingsug, vi ville bara kolla läget. Men såklart slank det med några fynd också. Jag tänkte visa er imorgon!

Dagens outfit kommer också strax!

30 maj 2014

biker jacket.

Fashion

DSC_0892 DSC_0891 DSC_0886 DSC_0906 DSC_0905 DSC_0903 DSC_0901

 Blouse (link) & Jacket (link) NEW! Sheinside.com // Denim GT // Watch MK // Sunnies E&E // Necklace Deseos.se

 

Brådis brådis! Hann precis knäppa av dessa foton och mata in dem här. Snart kommer Ullis & Dragana och plockar upp mig. Hörde jag någon säga Cocktails? Yes! Hoppas ni får en härlig fredagkväll!