30 november 2014

new hair color.

Beauty

me-x4

Så nöjd med min nya färg som Mathias på Nikita Hair i Helsingborg fixade. Kallt kallt exakt så som jag gillar det. Grym är han!! Min färg finns i deras register så det är bara att fråga så fixar dem det. På bilden blåser det som det alltid gör här och färgen flyter ut lite, men slingor och nyansering är det som blev gjort. På tisdag åker jag till Malmö och Euro So.Cap för att sätta i lite nya extensions.

Idag har vi haft mys-VM här hemma. Sovmorgon (sover så himla bra i vår nya säng från Carpe Diem!), frukost framför vinterstudion och sedan några timmar på julskyltningen nere på stan. Köpte lite julpynt och blev så jäkla nöjd, haha! Orkar ni med mer inredningsbilder?

Imorgon kommer en spännande överraskning så kika in här då!

LOVE I

29 november 2014

beautiful walls.

Interior

desenio-1

huvudgavel

desenio-print

chanel-print Måste tipsa om en sida som har underbart fina posters till hemmet och bra priser. Älskar de bleka färgerna och stilrena printsen. Sätter verkligen pricken över i:et i vårt sovrum.

Nu är det dags att kliva ur myskläderna och få något gjort. Ikväll blir det tjejmiddag!

LOVE I

bildJust hemkommen från frissan. Så himla mysigt gäng som jobbar där i Magnus Stenbock-Gallerian. Jag läste inte ens en tidning under hela besöket, alltid något att prata om! Nu är det för mörkt för att fota så ni får se imorgon istället! Men jag är superdupernöjd!

Tänkte tipsa om en ny serie som ska vara helt GRYM!  Living Proof heter den och ingen mindre än Jennifer "Ms Perfect Hair" Aniston är ansiktet utåt och dessutom delägare, bara det säger en del. Tror inte hon skulle sälja sitt hårrykte för vad som helst.. Jag ska testa "restore" som är vårdande, men jag är även riktigt sugen på "full" som tydligen ska ge fantastisk volym. Living Proof finns på alla Nikitas salonger och just nu får du även 3 för priset av 2 på alla deras hårvårdsprodukter (ej värmeverktyg) Där kan du också få hjälp med vilken produkt som passar ditt hår bäst! Nu blir det tacos och fredagsmys. Jag mår mycket bättre så det där med blodtrycket var nog inget! LOVE I