31 oktober 2014

golden girl.

Fashion

idamarie-isaksson3

Just hemkommen från frisören och så förbaskat nöjd! Jag ska visa er hur det blev imorgon när ljuset är lite bättre! Nu ska jag röja lite här hemma och se på Idol. Vi får väl se hur det går, har blivit avbruten 3 gånger under denna lilla text av små busiga ungar som springer runt och vill ha godis. Så söta! Älskar detta villaområde!

LOVE I inköpsställen längst ner!

1131-3

idamarie-isaksson2

1131-5

1131-4

1131-2

1131-1

Dress H&M (new!) // Pants Glammom.se // Shoes Isabel Marant // Eyewear E&E Glasses // Jewels MK, Marc Jacobs & Deseos.se

31 oktober 2014

underwear.

Okategoriserade

calvin-clein

Jo, den första står högst på önskelistan men just nu måste jag också tänka lite praktiskt. Jag hoppas jag kommer kunna amma och då behövs easy access dvs amningsvänliga underkläder. Här är två amningsbh'ar som jag hört mycket gott om och som jag har klickat hem. Den förstnämnda heter Abecita Madonna Nursing Top och är i bekvämt microfibertyg med borttarrygg, perfekt till natten då den är sömlös och utan spännen. Den andra är min favorit, sitter otroligt snyggt, den tipsades det om i Gravidtidningen jag pryder. Den heter Boob Fast Food Bra. Svensk design, Sömlös i material med ÖKO-tex certifikat(fri från giftiga ämnen), vanligt bh-knäppning bak. Båda är bygellösa vilket ska motverka mjölkstockning. Dessa tänker jag blir super att ha början när man nog är rätt känslig. Men några med mer fast kupa ska också inhandlas.

amningsbh

Nästan alla min mommyvänner har tipsat om ett köpa ett par bra shapewear (underbyxor) att ha efter förlossningen. Det håller ihop höfterna lite och hjälper livmodern att dra ihop sig, och (om man bryr sig) så håller det ordning på lite mer fluffiga delar på kroppen som man inte är van vid. Två av mina bästa vänner säger att det har varit skönt att ha såna på sig och jag litar på dem! shapewear

Alla dessa produkter kommer från Uppercut.se som har ett riktigt bra utbud på underkläder till både kvinnor, män & barn. De har ett Halloweenerbjudande just nu som gäller till den 2 november. 10% på alla produkter!

LOVE I

31 oktober 2014

friday glam.

Fashion

idamarie-isaksson4  

Moxy Feather jacket & IOAKU jewelry

 

Hej på er och happy friday!! Jag ska snart bege mig ner på stan för ett efterlängtat besök på nyöppnade Nikita Hair (whiiipie!). Topparna  och utväxten behöver sig en omgång! Sen när jag har blivit glammig och fin i håret ska jag städa hela huset tänkte jag. Färska blommor får jag inte glömma att inhandla! Fredagsfeeling deluxe!

 

LOVE I