vaseline3 VASELINE

För mig är hyn viktig och jag tar noga hand om den med olika krämer. Vissa behandlar och andra skyddar. En skyddande kräm som har hängt med ända sedan jag var liten är Klöver Vaseline. Jag jobbade ju i ett travstall förr och där är den närmast ett måste, jag tror nog det finns i allas medicinskåp. Det enda som funkade till allt var just Klöver Vaseline. Torra händer, trasiga nagelband, sårskorpor, frusna kinder, spruckna läppar. Även hästarna behandlas med Vaseline. Inom skönhets- och modevärlden har den lyfts fram av bland annat Tyra Banks och Jennifer Aniston. Jag själv har smörjt mig i ansiktet med Vaseline när jag haft problem med torrfläckar och narig hud med riktigt bra resultat, det skyddar huden medan den återhämtar sig inifrån. Exempelvis i området kring ögonen eller munnen. Personligen gillar jag den mjuka krämiga och smörjande konsistensen. Jag har blivit sminkad av en makeupartist som använde Vaseline en gång för att få en glansig effekt på ögonlocken också, riktigt snyggt!

Visste ni att: Vaseline är fritt från konserveringsmedel och tillsatser såsom parfym. 1909: Vaseline spelar en viktig roll i vad som tros vara den första lyckade expeditionen till Nordpolen. Man skyddade huden med Vaseline eftersom man visste att den inte kan frysa. 1943: Vaseline uppmärksammas som hjälte i NY Times eftersom gasbindor dränkta i Vaseline räddade livet på 75 allvarligt brännskadade soldater under andra världskriget. 2005: Var 39:e sekund köper någon Vaseline.

Nu lanserar Vaseline en serie nya produkter med droppar av Klöver Vaseline i ingredienserna. Min favorit är hudlotion i sprayform som man enkelt applicerar utan onödigt kladd. Vaseline Cocoa Radiant doftar magiskt och kommer att bli en riktig sommarfavorit och sprayerna kommer vara perfekta som ”everyday repair”-produkter på resan/semestern!

---

Ni har chansen att tävla och vinna ett underbart kit från Vaseline bestående av en necessär från Svenskt Tenn fylld med Vaseline Essential Healing och Vaseline Cocoa Radiant i sprayformat, Vaseline Essential Healing, Vaseline Cocoa Radiant och Vaseline Advanced repair i lotionformat, Klöver Vaseline, Vaseline Original och Vaseline Healthy Hands Stronger Nails samt en poster som illustrerar Vaseline genom tiderna.

Såhär gör du:

Du tävlar genom att ta en screenshot på bilden ovan och publicera på din instagram tillsammans med ditt bästa Vaseline-tips! Tagga inlägget med #everydayrepair och @idamarieisaksson.

Vinnaren utses den 7 maj och publiceras här på bloggen!

LOVE I

(bilden och tävlingsreglerna finns även på min instagram @idamarieisaksson)

Vaseline genom tiderna

30 april 2015

weekend.

Fashion

ida-marie-isaksson

Monki Coat // Zara Pants // LV Scarf // Nike AF1 Shoes // Boy Chanel // Aldo Eyewear Igår bokade jag en flygbiljett upp till Stockholm för mig och Vinnie. En weekend i mitten av Maj blir det och har vi lite tur med träningarna så joinar pappan oss en dag också! Det blir lite jobb för min del men mest en massa mys med släkt och vänner.

Ikväll är det hemmamatch så då hänger vi på Olympia! Heja HIF!

--- Håll förresten extra utkik här i eftermiddag, något väldigt spännande coming up!! LOVE I

29 april 2015

NYC Detox

Okategoriserade

nyc-detox

Dag 6 på min detox och jag har hade en liten dipp igår morse. Jag har verkligen flängt hit och dit och helt glömt bort att dricka det Oh så livsviktiga VATTNET. Och då får man skylla sig själv. Detoxen gör att man driver vatten och dricker man inte vatten blir man uttorkad. Yrsel till följd för min del. Tur att det är lätt avhjälpt!

Sedan dess har jag verkligen skärpt till mig och nu är jag tillbaka på banan igen. NYC Detox är hårdare är Paris Detox som jag drack första 4 dagarna. Inget för nybörjare och det märktes redan efter första juicen (därav yrseln). Den sätter verkligen igång systemet och jag kände lite av de där symptomen jag saknade de första dagarna på min Detox. Juicerna är fortfarande lika goda och fräscha. Nästa gång jag kör en detox kommer jag att starta med NYC direkt.

Läs mer om min detox här. Juicerna hittar du här (ilovejuicing.se)

LOVE I