27 februari 2015

My skincare routine

Beauty

rosenserien2

Ni är några som frågar om mina hudvårdsrutiner, så här kommer dem.

Sedan jag flyttat hem till Sverige så har jag gått tillbaka till min ekologiska hudvård från Rosenserien. Det finns inget som passar bättre i vårt klimat! Jag som är en torris, spec på vintern, har inte haft i närheten så torr hy efter att jag började med Rosenserien för några år sedan. Under graviditeten var hyn svår, men efter graviditeten har min hy varit helt perfekt! Det naturlig huvård gör är att den återfuktar utan att underminera din egna hudbarriär, huden får "lära" sig att smörja sig själv igen.

Såhär ser min rutin ut:

Rengöringskräm som jag applicerar med två våta svampar. Lätt peeling samtidigt som det får med alla gamla sminkrester. Rosenvatten som får torka in på den rena huden för att återställa pH-balansen i huden. På sommaren behöver man knappt någon fuktkräm efter rosenvattnet, det är såååå bra. Den fungerar utmärkt för att fixera sminket när man är färdig med makeupen. Jag har också alltid med mig rosenvatten i handväskan för att spraya i ansiktet när man börjar kännas torr, vips så känns huden fräsch igen. Rose Cream anti wrinkle använder jag som dagcreme och night care intense (fd vitaminkräm) använder jag som nattmask. Peelingkräm använder jag minst en gång i veckan, det finns ingen bättre än denna. Många små fina korn i en mild creme. (Jag köper mina produkter på Studio Neat)

rosenserien3

När jag vill ha lite extra boost gör jag en nattmask med dessa magiska ingredienser. Beauté Pacifique Fuktmask och Maria Åkerberg Royal Facial Oil (från skincity.se). Denna olja är helt underbar, men min hy vill inte ha för mycket olja så därför använder jag den bara ibland.

Så ser min rutin ut för er som frågat!

LOVE I

fuktmask

27 februari 2015

crispy.

Interior

eames-skinn Godmorgon!

Äntligen fredag! Huset är städat och tulpanerna står i vas på bordet. Vårkänslor i luften nästan! Ikväll ska jag och ett gäng tjejer ut och fira Sofie som fyllt år!

Hoppas ni har en fin fredag! Kika in senare för då kommer mina hudvårdsrutiner och favoritprodukter upp!

LOVE I

26 februari 2015

dior

Beauty

dior1 M kom hem med en liten överraskning igår! Mitt favoritläppstift har slutat säljas i Sverige, jag har letat ända sedan i somaras och varit i kontakt med Dior för att få det bekräftat. Men min darling hittade 3 stycken i Portugal, yay!

Underbart att ha honom hemma igen! Nu vaknade V från sin nap och jag ska göra oss iordning för en promenad i det fina vädret och en besök på HC för att börja utreda min kroniska huvudvärk. Äntligen! Ikväll hoppas jag hinna med ett besök på gymmet, längtar efter att få ta ut mig ordentlligt.

LOVE I