30 juni 2015

day in the sun.

Fashion

elly-pistol-bikini-3

Bikini HERE (adlink)

Äntligen kom sommaren och solen. Jag mötte upp Sanna imorse för en PW och sedan spenderade vi hela dagen vid poolen. M tränade hela dagen så det passade perfekt med en riktig tjejdag (Vinnie included!) Nu är jag så trött så att ögonen går i kors, vet inte vad det är med mig. Jag sover SÅ bra men är ändå så seg framåt 7-8! Någon slags efterhängsen semestertrötthet, eller kanske för att jag börjat med lite tyngre styrketräning? Vette tusan! En 3 dagars juicedetox skulle kanske göra susen, blev ju så nöjd senast!

LOVE I

29 juni 2015

The naps.

Kids

ia-bon-uv-drakt

Uv-suit from Ia Bon (adlink)

Fördelen med att hänga några dagar med andra bebisar är att man kan haka på de rutiner man tycker man saknar. Hos oss har vi kämpat lite med dagsovningen, det har varit 30 minuter här och 30 minuter där. Fri sovning så att säga. Eftersom han sovit så bra om nätterna har vi inte brytt oss så mycket. Men V blir ganska gnällig innan han ska ta sina små nap's och vill gärna vara i famnen den lilla stunden tills han slocknar. Och det börjar bli tungt. Så nu hakade vi på Leons dagsrutiner och det gick ganska bra. Så nu sover han åtminstone 1 lång förmiddags nap ute i vagnen (1,5-2 h). Vi jobbar fortfarande på den andra nappen, den tycks inte bli så lång. Så skönt att få loss lite sammanhängande tid själv på förmiddagen förresten, hade glömt hur det var. Tvätta, städa, diska, bädda, plocka, och jobba blev genast lite lättare. Till och med sett ett avsnitt Kardashians medan jag åt frukost, vilken lyx! Haha!

LOVE I

29 juni 2015

visiting hours.

Fashion

elly-pistol-bikini-2

Bikini from HERE (adlink)

Okej sommaren. Nu är det dags va? Om man ska tro väderprognosen så kommer den nu till veckan. Precis som förra året tror jag visst, minns ni det? Man glömmer snabbt! Idag har vårt besök åkt tillbaka till Huvudstaden och vi har fixat på här hemma. Jag har varit på gymmet och försökt träna bort en makalös träningsvärk som jag drog på mig för någon dag sedan. Var där igår också men då blev det vara 1o gånger värre och jag kunde knappt gå när jag kom hem. Nu är det mycket bättre. Fick till och med kraft till att trimma häcken och ficka lite i trädgården efteråt. Finns det någon bättre medicin än träning? Nope!

Nu väntar en ny vecka, Jag ser fram emot att hänga med Sanna som varit på vift och gå på sommarfest på BC. Sedan väntar besöksmedley deluxe med start på onsdag. Syrran och hennes kompis är först ut, sedan mamma och hennes man, svärmor och svärfar, Mickes bror. Alla kommer samtidigt, haha! Behöver inte oroa mig för att få avlastning med Vincent iaf medan M är borta. Förhoppningsvis kikar också en gammal god vän från Hudik förbi i veckan. Kul!

 LOVE I