30 september 2015

Shein storlekar.

Fashion

shein

God morgon fina läsare! Hoppas ni mår bra. Här se ni årstidens absolut snyggaste färger enligt mig. Vinröd, Blå & Grå (länkar) När man hittar en favoritkofta så ska man slå till, eller hur? En av dessa åker idag när jag ska på öppna förskolan med V och sedan direkt vidare på fitting inför ett event.

Det är något fel på mitt kommentarsfält och jag kan inte svara på kommentarer just nu, de jobbar på det dock så det borde var löst snart. Det är några av er som undrar om storleksråd på Shein och specifikt laceup top (länk) från Shein så jag tänkte att jag svarar er här istället. Shein är oftast (men inte alltid) små i storlekarna. (säkrast är att kolla måtten som alltid finns på respektive plagg). Jag tar nästan alltid M (är normalt XS-S) annars blir ärmar/längd för kort. Om det är något som är elastiskt och som ska sitta tight eller som får vara litet så tar jag S

På laceup top tog jag S och den sitter perfekt på mig. Hoppas det var till hjälp!

LOVE I

29 september 2015

Kylie Jenner lip tutorial

Beauty

kylie-jenner-lip-tutorial

Pics: Pinterest // Tutorial: CC Clarke Beauty/Pinterest.

Jag har fått många frågor på instagram vad jag använder på min läppar. Jag är lite inspirerad av Kylie Jenner just nu och gillar att måla i konturerna på läpparna med en penna, något mer försiktigt än vad hon gör kanske. Men det är roligt att experimentera lite med färger och former. Man kan göra mycket mer än vad man tror med hjälp av makeup. Här nedan kommer mina favoritprodukter just nu.

sensai-silk-by-terry-lip-pencil by-terry-HYALURONIC-SHEER-ROUGE

Några av mina favoritprodukter till läpparna: Läppennor från by Terry i färgerna Perfect Nude & Contour Rose, dessa använder jag för att få en fin och jämn färg på min läppar. De är vattenfasta och väldigt dryga. Oftast har jag läpparna matta. Om jag vill ha lite lyster så toppar jag med en liten "dutt" Silky Lip Gloss från Sensai. Inte för mycket, jag vill inte ha dem glossiga.

Har jag bråttom använder jag Hyaluronic Sheer Rouge "Nudissimo" läppstift från By Terry som är som en blandning sv lypsyl och läppstift med vårdande och uppbyggande egenskaper. Den är cremig och underbar och döljer dessutom fina linjer på läpparna.

Det jag saknar i min sminkväska är en ljusare matt nude/rosa läppenna. Har ni nått klockrent tips?

Adlinks: (allt är köpt via skincity.se) By Terry Crayons Lèvres Terrybly in color "Perfect Nude" & "Rose Contour" Sensai Silky Lip Gloss in color "01" transparent By Terry Hyaluronic Sheer Rouge in color "Nudissimo"

LOVE I