30 april 2016

dagens shopping

Fashion Kids

hm-kids

DSC_0346

hm-kids-espadrillos

En härligt vårvarm dag har det varit idag och vi tog en tur till Väla och åt lunch alla fyra. Sedan strosade vi runt lite och kollade shoppingutbudet. Jag hittade några fina sommartoppar En body från Bikbok och en underbar top med knytrygg från Zara Trf, så nöjd! Vincent fick också lite nytt, hur söta är inte espadrillosen med kaktusmöster? Dem hittar du på HM kids, likså skjortan. Vårt sista aprilfirande blir Thaimat från favoritstället och en bra film! De har ett mysigt firande i vårt område men det är lite för sent för att V ska orka hålla sig vaken. Men inte oss emot, vi njuter av att umgås med lillsis!

30 april 2016

Black Jumpsuit

Fashion

frontrow-jumpsuit

DSC_0289

Sista april idag. Vet ni vad det betyder? BARA en månad tills vi går in i Juni månad, hur härligt? Jag har börjat leta så smått efter sommarkläder och häromdagen blev badkläder till hela familjen fixade. Somriga toppar är något jag saknar och detta set från Frontrow kunde jag inte motstå när jag såg det. Perfekt! Nu ska jag hoppa ur myskläderna och gör mig iordning för en tur med syster. Lunch och lite shopping står på schemat.

org-mineral-peel-face

(Innehåller adlinks)

Hej darlings! Det är ju fredag och min obligatoriska "ta hand om mig själv-dag". Jag måste bara tipsa om denna peeling som är den absolut bästa jag någonsin har testat. En riktig överraskning då den är helt ekologisk och gjord på naturliga produkter. Du sprayar på den och låter den verka i bara några sekunder sedan kan du massera huden med fingertopparna och du märker direkt hur den döda huden blir små "korvar" under fingrarna. Den ger omedelbart resultat och kan användas flera gånger  i veckan. När jag var lite torr på hakan häromdagen så tog jag denna och vips så var den torra huden borta. Helt underbar! Jag brukar ju använda ganska starka pejlings som ex AHA-syra men jag tycker denna slår dem faktiskt, så bra!

Den heter O.R.G. Mineral Peel Face och du hittar den här. Den finns också i Body Peel, så sugen på att klicka hem den. Du hittar den här!

Nu ska jag snart åka och hämta min lillasyster vid tågstationen så hon ska också skämmas bort med peeling och ansiktsmask ikväll! Systermys hela helgen! Fin fredag på er!