31 augusti 2016

Nya regnkläder

Kids

DSC_0245-3

kuling-trend-regnställ

Förlåt att jag tjatar, men hösten närmar sig faktiskt. Det var dags för lite nya regnkläder till lilleman och se så fina jag fann på lekmer.se. Älskar den dova blå färgen (finns i många andra dova färger också) och det grafiska mönstret. Nu ska det hoppas i vattenpölar! Jag såg nu när jag skulle leta upp länkarna att det är superrea och fri frakt, så passa på!

Annonslänkar: Regnställ - Stövlar

DSC_0905 DSC_0889-1 DSC_0890 DSC_0896-2 DSC_0917-3 DSC_0902  

Jag kom just hem från en lunch med den här sockertoppen. Franskt idag igen, Etoile i Helsingborg (stans bästa ställe). Älska Chevré/Päron/Mandlesalladen! Vi synkade inte våra outfits så bra idag hehe, hon var sommar och jag var höst. Fotade även dem så det kommer sen. Vädret lutar över mot sommar idag så jag ska nog byta ut den sköna tröjan och hatten mot något tunnare. Härligt! Jag ska snart plocka upp lillefisen på föris och sen kommer Soppan och Nova över för lite lek och kaffe i solen.

 

DSC_0550-3

DSC_0568-3

DSC_0525-2

Biker Jacket H&M // Tee H&M // Pants Six Ames // Watch Nicole Vienna

Jag åkte egentligen bara upp för den där mysiga lunchen och hade inte ansträngt mig så väldigt med klädseln ska jag erkänna. Eftersom jag reste så fick det bli bekvämt, dessutom regnade det så att ha håret uppsatt visade sig vara ett ypperligt val. Annat var det förra året då jag hade tänkt ut outfits och packat en hel resväska full, haha. Dock så hamnade vi mitt i smeten utanför Berns bland modelejon och fotografer. Jag gick faktiskt tom på en visning då jag fick lite tid över innan planet gick hem. By Malina var det som visade, så mycket fint! Nu ska jag slänga mig i soffan med älsklingen och kolla ett avsnitt på nya favoritserien. Håller på den en stund och kör ett serietipsinlägg, det gillar ni va? Ha en fin kväll!