29 februari 2016

Vårkänslor.

Fashion

DSC_0655

Måndag! Är det bara jag som vill att det ska bli vår så attans mycket? Det känns som att det är såååå nära här nu, det är så mycket ljusare på mornarna, solen värmer på ett helt annat sätt och små små knoppar börjar synas på grenarna. Jag vill kunna gå i ankelkorta jeans och vita sneakers utan att frysa fotlederna av mig, jag vill kunna slänga på mig skinnjackan. Jag vill känna doften av nysopad asfalt. Till och med att jag längtar efter den där välbekanta doften av något som legat furset i snön och som nu tinat upp och som ligger och luktar tillsammans med murknande löv i dikeskanten. Haha. Det är vår det! Hur härligt är det inte att Alicia Vikander tilldelades en Oscar då? Makalöst duktig, ambitiös och talangfull! Och dessutom helt fantastiskt vacker, jag tycker att hon är flawless. Stolt svensk! Hörs senare bloggisar, nu ska jag ta hand om min lilla sjukling!

Hej mina vänner. Nu vill jag att ni tar er tid att läsa detta väldigt noga.  Jag har något som berör mig så djupt och som jag inte ser någon annan utväg än att be er om hjälp med. Vissa av er kanske kommer ihåg Erika som har fotat mig några gånger. Han är en otroligt duktig fotograf och hon fotade mig bland annat för omslaget på tidningen "Jag är gravid!" och min underbara gravidbilder bara dagarna innan Vincent föddes. Vad ni inte visste då var att Erika är ofrivilligt barnlös. Hon och hennes man Björn har gått igenom IVF-försök och de har just avslutat det 3:dje och sista med en oerhört sorgligt avslut. Erika blev gravid på sista försöket, men det gick inte ändå. Allt gick i kras. De är våra vänner och vårt hjärta blöder för dem. När man önskar något så mycket, mer än livet, men inte kan. Livet är så förbannat orättvist. Tårarna bara rinner när jag skriver i detta nu. Om jag bara kunde hjälpa. Och det kan jag faktiskt på ett sätt. De har inte de ekonomiska muskler som krävs för att själva finansiera ett till försök, inte många har dem pengarna faktiskt. Så nu har Björns familj startat en insamling som är öronmärkta till ett försöka att få ett barn, hur de än vill gå vidare med det och jag vill göra allt jag kan för att bidra, och jag hoppas att någon av er kan hjälpa med en liten slant. Här kan du läsa Erikas blogg där hon skrivit väldigt öppenhjärtigt och om det sista IVF-försöket. TACK för att du har läst och TACK om du bidrar, det betyder ALLT för dessa två underbara människor. /Ida Här är länken till facebookinsamlingen (dela den GÄRNA!) Skärmavbild 2016-02-22 kl. 21.30.17

DSC_0865

"Hej och välkommen in i min garderob!"

Mode är styling är något jag (Ida) verkligen gillar och det är inget undantag när det kommer till barnkläder. Det är så kul att komponera och sätta ihop outfits, killkläder också för en gångs skull. Jag stylar även pappan i huset även om han har hyfsat god smak redan från början.

God morgon på er! Min lilla sjukling sov hela natten och vaknade inte förrän strax innan kl 8 imorse, trodde jag såg syne när jag kollade klockan. Han har haft för vana att vakna runt 6 den senaste tiden nämligen. Utvilad mamma :) Nu hoppas vi att hostan och rossligheten ger med sig snart, det låter inte roligt! Nu ska jag fixa lunch och sedan är det fotboll på tv'n, heja di Röe!

Tröjan på bilden högst upp hittar du här Kenzotröja Babyshop.se Bombarjacka Little One & I Nike Air Max 90 Shopalike.se Ralph Lauren Stickad tröja Babyshop.se

DSC_0476

DSC_0497-1

DSC_0486

DSC_0477-2