31 januari 2016

Gym wear.

Fashion

DSC_0232-3

DSC_0230-2

Morning! Dags att hoppa i träningskläderna och sticka till gymmet. Träningstightsen från Aim'n är mina favoriter, sitter grymt bra och är tjocka i tyget. Sååå sugen på en sporttop därifrån också. Efter nästan ett års uppehåll med bara sjukgymnastik och bakslag så börjar jag få tillbaka suget och motivationen och längtar efter att få göra framsteg och få tillbaka min starka kropp. (dvs bygga muskulatur). Än så länge har det gått bra och jag är inte lika rädd som jag var tidigare, nu får jag hjälp. Inflammatoriska sjukdomen kan dra dit pepparn växer! Tack för tipsen om rumpövningar förresten, jag gör höftlyft och benkickar i stående position. Det går bra och jag känner hur det bränner, men ingen träningvärk... hmm. Gör jag nått fel? Det är ungefär vad jag klarar tyngdmässigt, det blir för mycket påfrestning på nacke, knä och axlar annars. Någon som har nått tips eller någon mer övning som kanske skulle passa? Här är ursprungsinlägget

Förutom träning idag ås blir det en mysdag med min goa lilla familj innan mannen lämnar för träningslägret i Spanien. Fy sjutton vad trist! Inte för att vi inte kommer att klara oss utan honom (hallå girlpower!), men för att vi kommer ju att sakna honom som tusan! Han är faktiskt bäst min man.

30 januari 2016

braid&gameday

Beauty

rapunzel-of-sweden-braid

När jag var och fixade mitt hår på Rapunzel of Sweden i Malmö så gjorde Sahara en snygg fläta på mig innan jag gick hem. Superenkel och så snygg. Det är svårt att förklara såhär med text men hon satte bara snoddar och vek sedan in håret ovanför snodden, satte en till och gjorde likadant, osv.

Idag var det som sagt årets första hemma match och HIF vann den enkelt med 3-0. Jag och V såg första halvleken men sen blev det för kallt så vi åkte hem och såg resten på tv. Nu ska vi göra varma mackor och kika på Making a murder på Netflix, sjukt intressant serie måste jag säga! Ha en fin kväll så hörs vi imorgon bloggisar!

30 januari 2016

Shoe crush

Fashion

black-pointy-boots-2

black-shiny-pointy-boots

Dessa skor alltså, en sån skocrush deluxe! Jag har haft dem på mig varje dag sedan jag fick dem. Har letat så länge efter ett par sylvassa svarta pointy boots och dessa blev en riktig lyckträff. Små i storlek om ni funderar, jag gick upp en storlek. Morning! Utvilad efter ännu en sovmorgon här, hehe lyx! Jag buffrar med sömn inför 10 dagar på egen hand då Micke åker på träningsläger. Igår hade vi en av M's lagkamrater över och käkade tacos (what else?). Det var en ny dansk kille som känner flera av våra fotbollsvänner i både Gävle och Norrköping. Det har kommit en massa nya spelare denna säsong och det är flera av dem som har familjer och barn i V's ålder. Det känns så roligt! Idag är det träningsmatch hemma, men det regnar och blåser ute så det kan bli så att vi stannar hemma och ser den på tv istället!

Ha en trevlig lördag!