DSC_0324

DSC_0332-3

DSC_0290-2

DSC_0344-2

Nu har Gagga & Marmor åkt hem till Umeå. Vincent sa nått som liknade farfar förut men har gått över till Gagga nu, han tyckte väl att det passade bättre, haha! Jag har plcoat och fixat lite här hemma, det blir ju lätt lite oreda när man bor lite fler än man är van vid. Tvättmaskinen går varm och Lilleman slocknade just på soffan så han ligger och snosar i sitt nystädade rum nu. Jag är lite sugen på att göra något nytt där inne, men jag vet inte riktigt vad. Lite nya inredningsdetaljer och en ny matta skulle nog stilla mina kliade fingrar. Jag älskar textilierna från NG Baby i de dova neutrala färgerna. Vimpeln är ny och har de nya färgerna blå och ljusgrå istället för de rosa tonerna.

Om ni undrar var något är köpt så är det bara att fråga, jag svara gärna! Bord och stolar kommer från Alice & Fox (jollyroom.se) och textilierna (myspöl, canopy, kuddar) kommer från NG Baby Mood (sleepo.se)

DSC_0285

DSC_0245-2

DSC_0205

DSC_0211-3

DSC_0228-2

DSC_0262-4

Off shoulder blus Na-kd.com - Denim G-star Raw - Adidas Superstar

Jag är verkligen besatt i off-shoulder toppar just nu även om det är lite småjobbigt att gå och dra ner dem hela tiden. Lätt värt det iaf, för det är så galet fint! Jag älskar ärmarna på denna som en snygg detalj. Vi påtar på här hemma och har rensat ur förrådet på lite kläder som vi sparat och som V's lilla kusin ska få ärva. Så mysigt att ta fram och titta på, man har minnen till nästan allt och det är så mysigt att se tillbaka på den tiden. Nu ska jag hoppa ner i soffan med resten av gänget. Imorgon åker svärföräldrarna hem och de kommer att bli hemskt saknade. Vi är lyckligt lottade som har dem som åker över 100 mil så ofta de kan för att ägna all vaken tid med V och avlasta oss litegrann. De är guld värda!

29 juli 2016

Rapunzel of Sweden

Beauty

rapunzel-of-sweden-2

(I samarbete med Rapunzel of Sweden)

Kommer ni ihåg förra gången jag var nere och fixade håret vad glad jag var för att mitt egna hår hade växt sig så långt därinne bland alla extensions. Längre än jag kan minnas att det varit någonsin. Jag har den där typen av hår som är väldigt fint, mångar hårstrån men väldigt tunnt. Och när det blir långt så blir det bara tunt i längerna och går av. Så axellångt är det som går, sedan bli det bara fult och stripigt. Denna gång var det ännu längre och nu har jag in princip bara fyllt ut det, ja kanske adderat en halv decimeter. Jag blir så glad, och kan verkligen säga att om man tar hand om sitt löshår och går till proffs som de på Rapunzel of Sweden så tar inte håret skada av extensions. Med att ta hand om det menar jag att tvätta det normalt med bra produkter, sova med fläta, borsta och vårda det noggrant och försiktigt, byta ut/ tar ut det i tid så mår håret ypperligt där under. Denna gång har Sahra på Rapunzel i Malmö slingat och nyanserat mitt hår samt nyanserat löshåret separat. Sedan har hon satt i 6 paket löshår "Nail Hair European rakt" 50 cm i färgen Light blonde/#60 och klippt in det så att det flyter in perfekt med mitt egna hår. Tack fina Sahra, du är verkligen en fantastisk frisör!

Btw har jag en ny favorittopp som ni skymtar på bilden, hela outfiten kommer upp senare ikväll!