30 juni 2016

han heter Klara

Interior

ng-baby-linne-4

Regnet har öst ner idag men vi har haft det bra inomhus och hängt med våra goa vänner. Solen kikade fram en stund och då blev den en promenad runt kvarteret, jobbade på att få hit Tom och Signe, hehe! V hade storshow och visade alla sina skillz. Idag när vi hämtade V på förskolan så skulle som vanligt skulle fråga vad alla hette, då frågade vi även vad han hette och då sa han KLARA högt och tydligt, haha. Roligt! Annars är det oftast något som låter som Didde som gäller. Nu ska jag krypa ner i soffan och försöka hålla mig vaken till någon serie. Sedan ska jag krypa ner i sängen. Jag såg förresten att de underbara bäddseten i linne från NG Baby skulle komma ut i två nya färger, ljusgrå och blå. BIG CRAVING på dem! (Du hittar dem på sleepo.se, juniorstorlek är vuxenstorlek)

zazu-nattlampa

nattlampa-uggla

DSC_0013-2

lego-forvaring

Vincents rum är i ständig förändring och jag får inte nog av gullig barnrumsinredning! Senaste tillskotten är denna fina uggla som heter Zazu Lou. Det är nattlampa med så många bra finesser, som tex dimmer så att den både kan användas som läslampa och nattlampa. Den har även timer och röstsensor (som man kan använda om man vill) så att den tänds automatiskt vid ljud. Vincent vaknar ofta på natten och är ledsen så en nattlampa känns som ett måste för att han inte ska känna sig otrygg. Förvaring kan man inte få för mycket av heller så det blev några LEGO-lådor det är det inte helt otippat ligger duplo. Dem hittar du på jollyroom.se

30 juni 2016

New favourites

Fashion

DSC_0188-3

DSC_0202

Igår blev det en liten shoppingtur och jag hittade bland annat en bombarjacka i en perfekt vinröd färg, du hittar den här. Kommer att bo i den och i min armygröna jacka som jag köpte i Grekland i sommar höst. Ett par sommarjeans från Denim Hunter och en Nude klocka från danska Black Color tillhör också de senaste favoriterna. Igår såg vi sista avsnittet av senaste säsongen Game of Thrones och shit vad bra den har varit. Hur ska man kunna vänta till nästa nu då? Vad ska man göra tills dess? Idag har vi iaf planer då våra vänner från Göteborg, Tom och Signe, kommer och hälsar på. Vi bodde tillsammans i Aten så det är alltid så kul att ses och minnas tillbaka på den tiden. Ha en fin dag så ses vi lite senare, ni ska få titta in i Vincents rum tänkte jag.