31 mars 2016

Mot malmö!

Beauty

DSC_0741-2

Hej på er! Hoppas ni haft en härlig dag i solen. Vi har traskat runt nere vid vattnet och ätit en god lunch på en fiskrestaurant. Nu har jag just varit och handlat en stor påse godis som jag snart ska lägga vantarna på. Yum!

Imorgon ska jag ner till Malmö och hänga på Rapunzel of Sweden. De ska ha kundevent och kommer bland annat att bjuda på goodiebags till alla som handlar , gratis curlbar och bra erbjudanden. De kommer också att visa bal- och studentfrisyrer och jag ska sitta modell. Hoppas vi ses! Du kan läsa mer om eventet på deras facebooksida här. Ser fram emot en eftermiddag i Malmö! (i samarbete med Rapunzel of Sweden)

framkalla-app

Här är mitt lilla projekt. Jag har framkallat en massa bilder från mobilen via Appen Framkalla (sjukt smidigt!) och några av dem ska jag hänga upp på väggen med hjälp av klämmor från Granit och ett enkelt snöre. Det fanns färdiga hängkonstellationer på Granit också men jag gillade dem inte riktigt så jag ska testa såhär först så får vi se hur det blir! Nu ska vi strax rulla fram grillen för årets första grillning, mums!

31 mars 2016

Tack!

Okategoriserade

DSC_0196-3

Vilket härligt uppvaknade med alla fina kommentarer på mitt inlägg igår ang vikt och att vara en förebild. Tusen tack snälla ni! Idag skiner solen och jag ska bara avverka ett telefonmöte, några mail och ett uppslag till Modette.se. Ni går väl in och läser alla artiklar där? En massa tips, pepp och annat. Bara positiv energi, den perfekta startstidan! Jag hoppas honna klart ganska snart för sedan vill jag ut i solen och ner på stan. Vi ska till norra Hamnen för en lunch och titta på lite båtar.

Om jag hinner ska jag få upp en helt underbar grej på väggen som jag fick med posten igår. Vad det är får ni ser lite senare här på bloggen! Ha en fin dag!