30 november 2016

Ernst

Interior

dsc_0606-2

dsc_0591

dsc_0589

dsc_0600-3

Lite julstämning trots allt. Jag julpyntade just lite och satte upp krukan och korgen jag har fått från Ernst. Gillar verkligen den avskalade designen. En liten spretig julgran skulle passa perfekt i den där krukan om det inte vore så att vi skulle resa bort. Korgen har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha till ännu, den skulle också vara perfekt som möss-, vant- och halsduksförvaring nu på vintern. Nu har jag just ätit julgröt och druckit julmust framför datorn och pratandes i headsetet. Ingen ro i röran än på ett tag, men snart kanske.

Kruka - Tygkorg

(I samarbete med Ernst)

29 november 2016

Favs

Kids

dsc_0986

dsc_0977-3

dsc_0211-5

 tomme-tippee

Vi har alla våra små favoriter i skötväskan, barnrummet, vid skötbädden och i napplådan. Här kommer både mina och Vincents. Jag har alltid en liten väska med tvättlappar en handduk och ett par blöjor färdigpackad och redo att bara slänga i viken väska som helst och jag älskar denna från Färg & Form. Ekologiska sängkläder i mysig flanell och nappar från Tommee Tippee. Vincent älskar de där napparna och jag är glad att jag hittat lite neutrala nappar, det är alldeles för dåligt med såna på marknaden.

(Contain adlinks)

- - -  

28 november 2016

Shopping for Vincent

Kids

river-island-barn   Jag har just gjort lite klädshopping åt lilleman och titta så mycket fint jag hittade på River Island! Älskar deras pojkkläder! Min erfarenhet av River Islands storlekar är att de är ganska små. Så jag har alltid gått på en eller två storlekskategorier större på Vincent beroende på hur jag vill att det ska sitta. Tidigare har jag haft 2-3 år på överdelar (River Island Mini) men nu ska jag testa 3 och 3-4 år, hoppas det passar! Beige Hoodie - Camo Parka -  Camel Hoodie Svart double layer tee - Svart Skjorta - Army Tee