31 oktober 2016

army green

Fashion

untitled-3

Den där gröna kjolen ligger här hemma och väntar på första bästa tillfälle att bli använd. Den sitter riktigt bra och blir perfekt med en vit, löst sittande skjorta och ett par spetsiga ankelhöga pumps. Och hur snygg var inte Bh'n? Den såg jag inte när jag beställde och det grämer mig lite, priset var ju himla bra. Kanske blir ett litet klick till, hehe! Skjorta - Kjol - Bh - Trosor

...

På torsdag kommer M's föräldrar hit på spontanbesök och det är vi så glada för. Det pratas och längtas efter Gagga & Mammo varje dag. FaceTime är räddningen och vi pratas vid nästan varje dag. Det är väldigt tacksamt med lite avlastning just nu också med en intensiv period bakom och framför oss. Jag ser fram emot en dejt och lite kvalitetstid på tu man hand med min man t.ex! Nu ska jag gossa ner mig i soffan och försöka se ett avsnitt av en serie, så vansinnigt trött! Godnatt! (- contain adlinks)

30 oktober 2016

Golden

Fashion

dsc_0729-3

dsc_0730-2

dsc_0731-2

dsc_0732

dsc_0779-3

dsc_0782-5

Alltså my god vad det blåste igår, haha! En nackdel med kort hår ar ju att man inte ser ett smack också, allt blåser i ögonen. Gillar mina nya guldbyxor, de sätter en liten extra sparkle på vardagen. Dem gillade också vovsingen som fotobombade min bild.

... Jag har just varit ute och lekt med V i det fina höstvädret. Två tjejer från grannskapet kom förbi också, vi har verkligen så härliga grannbarn! Nu ska jag strax laga pannkaksmiddag och sedan blir det fotboll på tv''n. Ha en fin kväll! Kappa Amy's Stories - Skjorta Haléns - Skärp HÄR - Byxor HÄR - Skor HÄR - Solglasögon Rayban (contain adlinks)