30 april 2017

Whyred Tuxedo

Fashion


 
 
 
 
Hej på er fina läsare! 
 
Vi kämpar på här hemma med packning och grejs med huset. Förkylningen är lite bättre men migränet är kvar så det blir en kraftansamling. Läget med pappa är oförändrat och det känns ju inte så kul förstår ni. Det plågar mig men jag skingrar tankarna genom att hålla mig sysselsatt, huset, bloggen osv. Att gå in här och skriva ett inlägg om något jag älskar, ex inredning, får mig att lysa upp och må så in i bängen bra. Det är min bensin! Och i såna här lägen gäller det att hitta de småsakerna man får energi och mår bra av. Så vi ses snart hörrni. Nu ska jag åka och titta till huset och sen direkt till Färghuset!
 
...
 
Men först ett litet tips - Ett par nya perfekta tuxedobyxor från Whyred jag köpte för ett par veckor sedan och har använt flitigt sedan dess.   Ursnyggt fall, kraftigt tyg och perfekt fit. Loooove! (innehåller adlink)
 
Ha en finfin söndag!

29 april 2017

Nya soffor

Interior

 
En ny soffgrupp ska inhandlas så fort golvet är klart och vi har bestämt oss vad vi ska ha. Vi behöver känna in oss lite men det lutar åt en stor 3 sitssoffa och 2 fotöljer eller loveseats och en puff som man kan flytta runt lite efter behov. Jag har hittat några tänkbara alternativ och Sweef.se har grymt många fina soffor tycker jag. Jag älskar stilen på modulsoffan i dovt blå sammet högst upp och den kan man bygga precis som man vill. Och den klassiska vita soffan "valen" i loose linen är också helt magisk. Just dessa två ligger under "Sweef Lyx" men de finns i massa olika tyger, storlekar och prisklasser här om man inte är sugen på just loose linen.
 
...
 
Har just varit i huset och spanat in golvet, lite nervöst måste jag säga. Längtar tills det är klart!
Jag har sånt jäkla migrän idag och ont i en axel så jag fattar inte hur jag ska orka packa och fixa. Jag ska ta mediciner nu och lägga mig och vila en stund så hoppas jag det går över. Tur att farmor och farfar är här!
Ha en fin helg <3
 
...
 
Detta är inget sponsrat inlägg eller så men däremot så är det adlinks!
 
 
 
 
 
Här är Bordet med furuplankor och Stolarnana / fåtöljerna i konstrotting som vi beställde igår. Tillsammans med lite ollivträd, hortensior och annat grönt och skönt tror jag det kommer att bli helmysigt där ute på terassen på framsidan. På baksidan ska vi göra en mer intim och mysig loungedel med soffor, fotöljer, mattor, kuddar och tyger. Jag har en sån klar bild hur jag skulle vilja ha det, hoppas jag kan få till det!
...
 
 
(inlägget innehåller adlinks)