Glad påsk på er kära läsare! Det blev något strul med förra inlägget och texten hamnade huller och buller och länken försvann, jätteglad att ni säger till när det blir så! Tack! Och jag blir också jätteglad när vi klickar på hjärtat på min inlägg, på så vis vet jag vilken typ av inlägg ni gillar!
 
 
Vas Ellos (liknande här) - Linnekuddar - Rutmönstrad kudde Ellos
Har en ny rabattkod på Ellos till er som en intresserade, längst ner i inlägget!
 
...
 
Vi har en lugn morgon här hemma, kafferep med V om ni har sett på min instastory. När Micke kommer hem från sin träning ska vi rensa och packa lite. Igår packade jag ner mitt badrum och stylade det inför mäklarfotograferingen nästa vecka, så snyggt har det inte varit på hela tiden vi har bott här. Haha! Ochså det kan ni se på instastory i några timmer till. I vårt nästa badrum ska jag bara ha det jag absolut använder och restan ska förvaras i noga uppmärkta förvaringsboxar i ett förvaringsutrymme i närheten. Jag organiserade det redan igår när jag packade och delade upp det i olika påsar, så det kommer nog att bli bra! Näst ut är garderoben där jag också ska försöka rensa ut det man knappt använder och och ha det nära till hands, sedan kan man förhoppningsvis göra sig av med det så småning om. Målet är en luftigare walkin och lättare att välja outfits eftersom man ser allt bättre.
 
...

Rabattkod på Ellos! - 25% rabatt på hemsortimentet*
Rabattkod: 355730
Giltigt t.o.m.  17. april 2017

*Villkor: Nybeställning på hemtextil, hemdekoration, mattor, tapeter, 
möbler och inomhusbelysning på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan inte 
kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, varor märkta med 
”Design by”, elektronik/elektriska varor/tillbehör. Odd Molly Home är 
undantaget rabatten.
 
 
 
 
 
Anonym

Hej! Måste bara berömma dig för din fantastiskt fina blogg! Första gången jag trillade in här och har scrollat igenom flera sidor! Kan du inte berätta lite mer om vad du jobbar med, om du pluggat något och vad du gjort tidigare? Stor kram och glad påsk!!

Svar: Hej! Tack så himla mycket, så glad jag blir! Förutom eget företag så jobbar jag som sälj- och marknadskoordinator på ett stort företag här i Helsingborg. Det är
väldigt nytt än så länge och jag trivs jättebra! Jag har tidigare jobbat som sjuksköterska men jag har reumatism och min kropp klarar inte av fysiskt krävande jobb så jag fick till slut byta bana. Jag har inte pluggat utan har en massa erfarenhet genom att ha bloggat och varit väldigt nyfiken, framåt och nätverkande under alla mina år som Influencer. Kram!
Ida-Marie Isaksson

Maria

Tack för Ellos koden. Tur att jag hittade den idag, sista dagen.

Svar: Så bra, det var så lite så! Glad att den kommer till nytta! <3
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress