Hej vänner! Fina underbara ni som skickar cyberkärlek hela tiden. Idag hade jag planer på att blogga lite tidigare men energin tog bara tvärslut efter all stress och en monsterförkylning på det. Jag är tillbaka i Helsingborg. Lite dubbla känslor över det. Pappa blev sämre idag så det är fortfarande väldigt ovisst men min bror är där och vi stöttar både varann och pappsen. Vi hade överlåtelse på huset idag och fick nycklarna, så konstig känsla mitt uppe i allt.

Jag är sjuk men vi har iaf orkat oss på lite provmålning idag. Så taggad på färgerna vi valt, lite av testerna ser ni här ovan. Resten av helgen ska våra hantverkare förvandla golvet från gul ek till.... ja ni får se! Idag hämtade vi även Farmor & farfar som ska hjälpa oss med flytten. Vi ses imorn!

Frida

Sänder stora kramar till dig Ida <3.
Vet att du sett fram emot det nya huset så (nu låter det som att jag känner dig). Menar bara av det jag läst via bloggen. Ska bli så roligt att se hur ni inreder framöver, hoppas vi bloggläsare får vara med på ett litet hörn 😊.
Kämpa på och hoppas innerligt att din pappa kryar på sig ❤.

Svar: Tack fina! Ja det har vi ju verkligen sett fram emot, men just nu är tankarna och hjärtat någon annanstans. Huset står ju kvar. Jag ser fram emot att visa er sen, tack för att du hänger med <3 Kram på dig och tack igen!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress