19 april 2017

Mina sminkfavoriter

Beauty

 
 
 
 
Hej på er vänner. Jag har haft två roliga och hektiska dagar på jobbet med deadlines på annonser, mässmaterial, eventplanering och möten. Imorn ska jag på frukostmöte med min man, haha. Hans jobb Helsingborgs IF alltså! Mysigt att äta frukost ihop för en gångs skull! Jag börjar så smått komma in i mitt jobb och det är så himla roligt.
 
...
 
Jag vet att några av er har frågat om vad jag använder för sminkprodukter så jag tänkte visa er de jag använder just nu. Jsg byter rätt ofta men dessa kör jag hårt på just nu. Basen tycker ja gär viktigast och där använder jag alltid en illuminating primer först innan jag lägger på mineralpuder och en bra ljusreflekterande concealer. Jag gillar inte torrt smink, så ljusreflektion och fuktgivande produkter är A & O. Ögonbrynen målar jag med en superbra penna som man inte behöver vässa. Det blir en perfekt kant och den har en borste i andra änden för att sudda ut det skarpaste. LOVE IT! Skuggorna är mina favoriter och har allt man behöver i ett. Jag har dem faktiskt i 3 nyanser, en mörkare brun också dessa ljubruna och rosa. Den längst till höger i paletten är en highlighter som man kan använda lite överallt i ansiktet för att framhäva sina drag.
 
Om ni undrar något är det bara att fråga!
 
Kram I 
Anonym

Vilken nyans har du på Bare minerals? Fixerar du med något eller använder du endast mineralpudret?

Svar: Jag har alltid haft Medium Beige, den anpassar sig bra till min hudton. Jag fixerar med en mist - vilken som helst! Min favvo kommer från Eleni & Chris. Den är superåterfuktande. Jag använder den ofta innnan jag lägger på smink också för att inte huden ska vara så torr. Kram!
Ida-Marie Isaksson

Linn

Bra tips! Vad anvender du som illuminating primer?

Svar: Den jag har kommer från isadora och är en strobe cream, men den fungerar lika bra under makeupen som över! Applicera med botten på en fuktig beautyblender på ex kindbenen, tinningar, näsben, överläpp och andra ställen du vill ska ha lite diskret glow!
Ida-Marie Isaksson

Anonym

Jag älskar Bare Minerals mineralfoundation men jag får inte till det tillsammans med concealer. Jag måste ha concealer under ögonen men det ser lätt så rynktigt ut och blir kakigt fast jag försöker ta en liten mängd :/ har du nåt bra tips och hur gör du?

Svar: Jag förstår problemet, kanske för mycket puder? Jag tar väldigt lite puder i locket, arbetar in det ordentligt i borsten i locket och blåser sen bort överskottet innan jag applicerar på huden med cirkulära rörelser. Det räcker länge så snurra på! Tar hellre lite, flera gånger. Och är inte så väldigt mycket under ögonen och borstar för det fastar såklart lite extra i linjer och concealer. Lycka till! Kram!
Ida-Marie Isaksson

Mirre - Sweetwords

Bareminerals anv jag också, toppenbra

Svar: Ja den tröttnar jag aldrig på!
Ida-Marie Isaksson

Anna

Vilken concealer är det du använder? :-) / Anna


Svar: YSL touch eclait!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress