Soffan Söderhamn har blivit omåttligt populär bland inredningsbloggare och stylister och det är inte så konstigt! Den är modern, skön, stilren snygg, billig och VÄLDIGT enkel att göra personlig! Inte nog med att man kan köpa alla dela för sig och bygga den själv, byta och tvätta klädseln så kan man även göra en hel del andra saker för att få den ännu mer personlig. Hör kommer mina bästa Ikeahack till Söderhamnsoffan.

 
1: Byt till en unik soffklädsel
Byt till en skräddarsydd klädsel från Bemz. Bemz syr överdrag till de flesta Ikeasoffor och har ett enormt urval av material, färger och modeller. Min favorit är Loose Fit Urban!
 
 
 
 
2: Köp ben som passar in i  din inredning
Köp nya ben som passar in i din inredning. Har du mycket mässing i din inredning? Åk till närmsta byggvaruhus eller kika in på nätet och köp ett par passande ben. Enkelt att byta och ger ett ordentligt lyft! Dessa kommer från Prettypegs som gör ben enbart för ikeamöbler. 
 
 
3: Byt ryggkuddar.
Tröttnar du på de stilrena fyrkantiga kuddarna som följer med så är det bara att byta ut dem efter smak. Eftersom ryggstödet är ganska lågt passar de flesta kuddar och det vår att variera i all oändlighet! Varför inte sy upp egna fodral?
 
 
Bild: Artelleriet
 
Bild: Trendenser
 
Hoppas ni kan ha nytta av mina ikeahack som faktist fungerar på ALLA ikeasoffor, inte bara Söderhamn!
 

18 augusti 2017

Den fasan

Interior

Fasansfulla nyheter man möttes av igår och som man fick vakna upp till även idag. Ännu ett terrordåd och denna gång i Barcelona, på La Rambla där man varit och bott i närheten så många gånger. Så nära men ändå så långt bort. Ibland önskar man att man fick se världen ur sitt barns ögon, naivt och fullständigt fritt från ondska, sorg och hat. Jag satt klistrad framför CNN igår, blir så otroligt upptagen av såna här händelser. Migränet kom som ett brev på posten och jag hade svårt att sova för kroppen var så stressad. Jag är inte rädd, men jag tänker på alla stackars oskyldiga människor. Tänker så på alla drabbade, alla anhöriga, alla traumatiserade. Må ni få hjälp och stöd!

16 augusti 2017

När det flyter

Fashion

Länkar i samarbete med Bubbleroom

 
 
 
 

Fin dag idag igen och efter jobbet har vi hängt utomhus. Finns inget härligare och jag känner mig liksom undernärd på såna här dagar, så ursäkta mitt tjat! Hehe! Jag har haft en så underbar dag på jobbet också och jag vill nästan inte att arbetsveckan ska ta slut. Jag jobbar ju med mitt egna företag på fredagar och den tiden behöver jag verkligen, nu var det längesen jag hade en sån "jobbfredag" eftersom Vincent varit ledig i sommar. Men jag tycker det är så grymt kul med allt som händer på Hotellet och Restaurangen just nu så jag vill bara sätta tänderna i allt! 

 
-
 
Vegakeps WOS (slutsåld) - Klänning