Innehåller reklam/annonslänkar
 
 
Hej från livet som galopperar fram. Igår var jag till tandläkaren med Vincent. Han gapade stort och var så förundrad och tyckte det var rätt kul. Efteråt tog vi en tur i Väla köpcentrum, han fick välja ut en liten bil och så åt vi en varin bulle och festis. Det hade nog tandläkaren gillat, hehe. Jag är inte den föräldern direkt. Här ska det firas att han gapat så att det blir en vana. Han är faktiskt väldigt duktig på att borsta och låta oss borsta också, Det har tagit lite tid men nu går det hur bra som helst, det gäller att ha tålamod med såna där saker så att det blir en rutin. Vi äter väl inte överdrivet med godsaker här hemma, inget godis till honom om han inte blir bjuden och ingen saft. Bara lite bullar då också då. Lagom sådär.  Men gapet var värt att firas lite extra! Micke var inte med utan han var tillbaka i truppen efter 10 månaders skadefrånvaro. Värt att fira det också! 
 
Imorgon jobbar jag och sedan ska jag till Malmö för göra en ansiktsbehandlig med laser på Pi42 i Malmö. Jag har velat göra den så länge men det finns inte så många som utför den så jag längtar!
Vi hörs vänner!
 
 
Bild:

Hej på er!

Lite trött i mössan idag efter en härlig kräftskiva med grannar igår. Har träningsvärk i magen efter art ha skrattat åt våra fula kort. (Finns fler som jag inte kan lägga upp här, hehe) Så skönt att vi röjde upp det mesta igår så man slipper idag känner jag, hehe! Micke hade träning idag och har sponsorevent nu på eftermiddagen så jag fick representera den senare delen av kräftskivan och idag hänger jag med Vincent!

Trevlig helg <3 

 
 
 
Idag efter jobbet tog jag en tur för att se om de fått in denna vita fjäderlampa och det hade dem. De fick springa ut på lagret och gräva upp den åt mig, så färsk var den! Ett riktigt fynd för 499 kr, över halva priset mot för originalet Eos! Veckans tips från mig!