Äntligen lite tavlor på väggen i gästrummet. Det blir ju så mycket trevligare då! Jag har bäddat rent och städat lite inför finbesök imorgon, ser fram emot att hänga med min bror och hans familj i några dagar. Jag har lite dålig motivation just nu och så är det ibland i bloggvärlden, den kommer alltid tillbaka! Ni får jättegärna kommentera vad ni vill se mer av!  (Och pliiiis var snälla! <3 ) 
 
 
 
Linnea

Älskar din inredningsstil och vill gärna se mer av färgval och detaljer på allt i nya huset 😊 vad valde ni för golv tex?

Anonym

Hade gärna sett en vlogg!

Svar: Haha, skitkul Andy...
Ida-Marie Isaksson

Frida

Jag skulle gärna vilja läsa mer vardagsinlägg. Alltså hur ser dagarna ut, vad åt ni till middag bla bla. Sen gärna mer skönhet/smink osv. Du skriver väldigt bra tycker jag, alltså bra språk osv så gärna mer djupa tankar där du tycker till om saker. Din blogg är en favorit!
Stor kram

Anna

Jag är intresserad av vad du har målat i för nyans, vi bor i ett likadant radhus och ska måla om från vitt till grått i sovrum/barnrum.

Och såklart eftersom vi har likadana boenden så är det alltid kul att se hur någon annan inreder =)

Anonym

Gärna bilder från ert kök och ert/era badrum. Om du kan visa hur er planlösning ser ut. Hur tänker ni om framtiden med syskon?
Om ni fick bygga ert drömhus hur skulle det se ut då? Kanske en frågestund. :) mer inlägg från ert liv!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress