Igår var jag till min frisör på Rapunzel of Sweden i Malmö och blev fin i håret. Det blev riktigt långt denna gång då jag var trött på både kort och mellanlångt. ÄLSKAR långt och jag gick därifrån så jädrans nöjd! Många frågar vad jag använder för sorts slingor och hur det ser ut så här kommr en bild. Det är ombre-slingor som är lite mörkare högst upp, just denna färg, Nail Hair European Ombre 14/60 passar perfekt ihop mid min hårfärg men behöver en kall nyansering först, vilket jag ändå alltid vill ha. Jag gillar verkligen dessa slingor som är relativt nya, eftersom fästena de knappt syns i hårbotten vilket blonda fästen gör. På bilden nedan ser de ganska ljusa ut med det är för att jag sitter under en lampa som knasar till det med ljuset i kameran. Här ser du en bild på hur dem ser ut i verkligheten.
 
Mitt hår är alltid i bra skick även när jag ska ta ut det, jag har i princip aldrig haft problem.
Här har ni mina bästa tips för att få dina extensions att hålla sig fräscha och fina länge:
 
  • Tvätta inte håret så ofta och då med anpassade produkter som ger håret massor av fukt. (Rapunzels Hydrate & Care är överlägset bäst av allt jag har provat). Låt sedan håret lufttorka.

  • Borsta försiktigt och börja nerifrån, använd alltid en tangle teezer eller likande.

  • Håll reda mellan dina fästen, sära på dem titt som tätt och se till att de inte tovar ihop sig.

  • Sov med knut uppe på huvudet för att håret inte ska tova sig och använd då en hårsnodd i tyg (scrunchie!) för att unvika att ditt hår går av.

  • Toppa håret en gång mellan isättningarna, då håller det sig frächare längre.
 
 
 
FÖRE / EFTER

 
 
Fästen, jag har rätt tunnt och lite hår fram så jag måste ha dem ganska tätt bak för att få upp volym. Det fungerar jättebra för mig!
 
 
Anonym

Väldigt snyggt!
Hur mycket kostar det? O vad ingår då? Hur ofta sätter du om?

Svar: Tack! Det beror på hur mycket man sätter in om vilket hår (typ/längd) och om man gör andra behandlingar också. Du kan se priser på hemsidan! Jag sätter om ungefär var 3:dje månad. Man kan ha dem längre och man kan sätta om samma hår om man sköter om det! Kram!
Ida-Marie Isaksson

Anonym

Hej! Snabb fråga, hos vem av frisörerna går du hos? Blir alltid så fint på dig! Mvh, Anna

Svar: Brukar gå till en som heter Sahra men nu senast var jag hos Josefin, är jättenöjd!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress