Jag vill köpa ett nytt överdrag till vår soffa. Jag har spanat in ett överdrag från Bemz i loose linen. Den har så fina kappor som går ända ner till golvet och lite till. Så snygga! Bemz syr upp överdrag till alla möjliga ikeasoffor så att man kan förnya dem och göra dem lite mer unika. En massa fina material och färger att välja mellan.

---

Ursäkta att jag är lite passiv här just nu men nu går vi in på 6:e veckan med besök i huset. När vi har besök har jag inte lust att stanna upp livet och glädjen som pågår för att fota samt sitta på kontoret och blogga. Jag vill vara i det. Det är ju så sällan vi har dem här utsaget på ett år. Man får njuta av sommaren och semestern (de andras semester menar jag då, hehe)! Ha en finfin kväll så hörs vi snart igen!

Anonym

Hej!

Din skötväska från Gucci är sååå snygg! Du kan möjligtvis inte tänka dig att sälja den? Kram Emma

Josefine

Var tvungen att kolla in överdragen och det fanns ju så många fina!

Anna B

Hej fina du,
Tack för en fin blogg med massa stil & inrednings inspiration! Följt dig sedan Grekland 😃 Var har du köpt hyllorna samt mattan? Må gott!

Anonym

Kan du tipsa om hallinredning? Hur ser er hall ut? Vi ska göra om våran och har ett barn o därmed en hel del skor. Älskar din blogg och din stil 😍

Petra

Fantastiskt fint. Vart är dina hyllor köpta? Har kärat ner mig i dessa 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress