14 augusti 2017

Rosa sidendröm

Fashion

 
 
 
 
 
 
 

Idag har vi haft en härlig sommardag i Helsingborg, så längesen att jag inte ens minns! Efter jobbet hängde alla ute med barnen och man bara njöt! Jag passade på att använda en av alla sommarklänningar som jag inte haft användning för på hela sommaren - denna rosa dröm! Tofflorna hittar du här.

 

 

Felicia Holmgren

Så fin!

Svar: Tack så mycket ❤️
Ida-Marie Isaksson

Anonym

Så snyggt. Trodde att det var äkta Hermes sandaler. Hur funkar det att handla via den hemsidan? Brukar aldrig handla på utländska hemsidor därav osäkerheten. Hur betalar du via kort? Från vilket land är den hemsidan? Tacksam för svar 😊😙😙

Svar: Ja de är väldigt lika! Det funkar bra, lite längre delivery än vanliga (räkna med upp till 2 veckor) men jag har alltid fått allt och ingen tull. Storlekarna är nästan alltid små, läs mått och vad folk skriver om produkterna. Jag beställer en storlek större i skor ex. Man kan betala med kort eller paypal. Det skickar från Kina! Kram!
Ida-Marie Isaksson

Laura

Så snyggt! Vilken storlek har du på klänningen? Ska man köpa den storleken man brukar ha tycker du?

Svar: Jag har 34 (min normala strl 34/XS) och den sitter fint på mig. Inte tight utan snarare åt det större hållet. Så ska den vara tycker jag!
Ida-Marie Isaksson

Sandra Rosén Dahlgren

Jättevacker! Älskar rosa, spets och siden är inte fy skam det heller så slam dunk liksom ;) :)

Svar: Åh, tack!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress