28 februari 2017

Tavelvägg

Interior

tavelvagg-inspiration

tavelvagg-inspiration-2

Idag fick jag ett ryck och slängde ihop en tavelvägg av de prints jag hade hemma. Det är ju så himla snyggt! Jag skulle inte tacka nej till ett gäng nya prints att slänga upp på väggarna i det nya huset, jag har så mycket idéer i mitt huvud. ...

Nu ska jag slänga i mig en sen lunch och slänga ett öga på skid-VM i Lahtis. Prints Desenio.se - Stol (annan färg) - Lampa - Korg Afroart (cirkusfabriken.se) (innehåller adlinks)

dsc_0007-5

Morning på er och glad Fettisdag! Jag älskar semlor så jag ska nog äta två ikväll! Riktigt mycket krämig mandelmassa och minimalt med grädde faller mig bäst i smaken. Mums! Jag har just avverkat ännu ett pilatespass och nu ska jag slå mig ner och jobba. Jag tänkte tipsa er om mina smarriga smörgåsar som jag gör efter min träning eller som kvällssnacks. Energirika och goda och de går så snabbt att göra. Väldigt enkelt. Dessutom tror jag de är ganska nyttiga om man jämför med andra smörgåsar. Jag älskar smörgåsar! Finncrisp, philadelphiaost, rökt kalkon & spetspaprika. Supergod kombo. Spetspaprikan är perfekt size så det går snabbt att skära och väldigt söt så det räcker med tunna skivor. Supergott! ... Nu ska jag förbereda för ett kommande samarbete och gå igenom mailkorgen! Ha en finfin tisdag!

27 februari 2017

Nytt golv

Interior

dsc_0987

dsc_0993

Stolen från Jotex var verkligen ett fynd. Så himla fin, jag ska hålla utkik när det kommer in igen, annars finns den i svart också. Lite sugen på att köpa ett par till och ha dem runt bordet. Annars då? Jo vi ska ju lägga nytt golv och håller på att kikar runt för fullt. Det är så svårt tycker jag, så mycket att välja på men ändå inget som känns sådär 100 just nu. Detta kanske? Det är tur vi har lite betänketid!

...

Kroklist - Träbänk (slut i natur) - Stol (slut i natur) 

(innehåller adlinks)