31 januari 2017

Vaser

Interior

dsc_0226-2

dsc_0231

Just hemma från Väla där jag hade vägarna förbi och "bara" skulle in på lagerhaus för att köpa en termoskopp. Olyckligtvis hade de inga så jag var tvungen att leta runt lite. Clas Olsson hade en svart marmorfärgad variant och en massa annat roligt också som jag ska visa en annan gång. Dessa underbara vaser fyndade jag bland nyheterna på Indiska. Så fin färg och mönster, svårt att fånga på bild men om man tittar riktigt noga ser man sandfärgen. Nu ska jag städa lite här hemma och vänta in min nyspaade man! Fin dag på er! (innehåller adlinks)

walkin-closet-9

walkin-closet-8

walkin-closet-6

walkin-closet-3

Inuti min walking closet är det sällan sån här bra ordning numer, bara för att vara tydlig. Så skönt att man kan stänga till dörren ibland och blocka det ute. Men också dumt då högen på golvet tenderar att växa på något mystiskt sätt.  Sedan jag rensade därinne har det dock blivit mycket lättare att hålla ordning så det är skönt, platsbrist bäddar för oordning. När vi flyttar ska jag köpa två till breda, höga garderober så att fyra såna ska täcka en hel vägg. Jag tror också att det får bli skjutdörrar på dem så att rummet känns lite lugnare. På den andra väggen ska två sko/väskhyllor stå som ska vara öppna och en stor spegel. Är det någon som vet om det finns skjutdörrar i spegelform till IKEA's Pax att köpa någonstans? Jag gillar inte de 3-delade som IKEA har, kanske har missat om de har några andra?

...

Vincent väckte mig kl 6 och vi har haft en riktig mysmorgon med Pippi och grötfrukost. Nu ska jag jobba och sedan bege mig ut på lite ärenden. Hoppas ni får en toppendag fina läsare, jag uppskattar verkligen alla er fina kommentarer. Ni gör det här så mycket roligare!

30 januari 2017

Saker som höjer

Fashion

dsc_0127-3

dsc_0124-2

Två top-favoriter just nu i min ägo. Örhängena är bara för fina, höjer varenda outfit. Från H&M tror jag, jag är så himla glömsk! Påminn mig gärna. Jeansen är mina no1's. Jag gillar Crockers jeans med stretch då de är tjockare i tyget än alla andra så de rynkar sig snyggt vid knäna och vid ljumskarna, precis som jeans ska göra. Dessa sitter som ett SMÄCK och rummen hissas upp till oanade höjder, haha! Note to self, behöver träna den där.