Lite bilder från gårdagens besök på Garage Bar i Höganäs. En så mysig dag med min fina familj, vädret till trots! Nu har jag och Vincent slagit oss ner i soffan för lite mys. Vi har varit ute med grannarna en sväng. Både jag och Vincent iklädda pyjamas, haha! Kaffekopparna i högsta hugg och ungarna leksugna. Älskar vår gata!

Samarbete Ellos
 
 
 
Hej vänner! Sicken härlig lördag vi har haft trots kylan och regnet. Vi åkte ut till Höganäs för att handla lite kläder inför Vincents skolstart och pasade på att ta en Burgare på Garage. Alltså de burgarna är så sinnessjukt goda, aldrig smakat något liknande! Bästa maten jag vet! Sedan tog vi en snabb sväng på Väla för att skynda oss hem och se på fotboll. Vinst för HIF, tjohoo! Nu ska vi snart skruva upp en lampa och fixa lite andra grejer som blivit liggande medan vi haft svärisarna här. Igår kom vår nya matta från Ellos. Jag är så nöjd, gillar de fina detaljerna med de tjoacka flätade fransarna. Den är i storlek 170 x 200 cm och i en mörkgrå färg som glänser i ljuset. En korg för leksaker slank med i beställningen också, perfekt size på den tyckte jag (Ngor Korg Liten).
Ikväll blir det bara att mysa hemma framför House of Cards med lite charkisar, bara jag och min kära. 
 
---
 
Rabattkoden gäller fortfarande
 
30% RABATT PÅ DYRASTE* VARAN

Med koden 365404 får du 30% rabatt på dyraste varan! 
Giltig till: 2017-07-30

*Villkor (365404): Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 
2017-07-30. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta 
varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, 
UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss 
för slutförsäljning och eventuella tryckfel.
 
Samarbete Flattered
 
 
 
 
 
Jag kan knappt förstår att juli snart är över och att svärisarna åker hem innan helgen. Hur fort har inte denna månad gått? På måndag börjar förskolan igen och vi går tillbaka till rutinerna. Jisses! Det känns dock helt ok, vi har ju inte haft någon lång semester som man ska ställa om sig efter utan jobbat hela sommaren. Rutiner känns helt ok! Det är mer Vincent som nog gärna hade förlängt drömsommarlovet med Farmor och Farfar lite längre.
 
---
 
Är det bara jag som längtar efter höstnyheterna? Jag scrollar igenom flera favoritsajter varje dag för att se om något nytt kommit in. Kläder till Vincent är mest akut men också lite jobbkläder till mig. Idag kom ett par skor som jag ser fram emot att ha till kostymbyxor och sidenplagg. Ett par mörkgröna loafers från Flattered's samarbete med ByMalina AW17. Det har kommit flera höstnyheter! Just dessa är broderade med en svala på tån, handgjorda i Spanien av den finaste sammet du kan tänka dig. So fab!