I samarbete med Printler
 
 
 
 
 
Jag har fått den stora äran ha en egen kollektion med handplockade favoriter hos Printler. En stor ära för lilla mej då stora influencers jag ser upp till och inspireras av har fått samma chans tidigare! TACK för förtroendet Printler!
Jag har valt ut några favoritposters & prints i en egen kategori i deras webshop och gjort en personlig intervju, den mest personliga jag gjort någonsin faktiskt, jag är lite nervös hur det blev. Ibland bara kommer det utan att man kan stoppa!
 
...
 
För ett tag sedan hintade jag om att jag jobbade med en tavelvägg i sovrummet och här ovan ser ni resultatet. Jag har längtat efter att få visa er, det blev så himla mysigt och ombonat! Alla finns med i min kollektion hos Printler.com !

Med koden idamarie20 får ni 20% rabatt i 72 timmar! (tom 24/7)
 ...
 
 Pusha hjärtat om ni gillar, det gör mig happy! <3
 
 

21 juli 2017

Shoe fever

Allmänt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom

 
Sommar sommar sommar. Ja två dagar fick vi iaf! Idag regnar det och jag jobbar hemifrån med mitt egna företag. Vincent har åkt iväg med farmor och farfar till Väla för at leka lite inomhus. Eftermiddagen har vi ledig tillsammans hela familjen så då ska vi hitta på något tillsammans.
 
...
 
 Sommarklänningar har det varit dåligt med men denna har jag hunnit ha på mig nån gång här hemma, den är faktiskt helt ljuvlig med djup urrigning både bak och fram, och riktigt långa ärmar. Slip-ins är mina favoriter på sommaren när man springer in och ut hela tiden. Dessa tyckte jag var lite lika Gucci's som kom förra året om jag inte mins fel, älskar färgen på dem! 179 kronor på rea dessutom, som hittat!
 
 
 
...
Glöm inte att pusha hjärtat om ni gillar inläggen! <3
 

21 juli 2017

Minitude

Allmänt

Samarbete Jollyroom
 
 
 
 
Inne på Vincents rum har det sedan vi flyttade blivit en hel del förändringar. Vi har ju målat om och satt upp skrivbord, bytt till juniorsida i sängen och köpt smart förvaring som han själv kan kontrollera. Senast är den här stringhyllan från Minitude som jag har satt i barnhöjd så att Vincent själv kan ta sina leksaker och förhoppningsvis också lära sig att ställa tillbaka så småning om. Jag gillar att hyllan är lagom stor och djup, perfekt för leksaker!  Förvaringspåsarna är också från Minitude och slukar allt mellan himmel och jord. De små är bilförvaring och de större har jag kuddar , filtar och större skrymmande leksaker i. De finns i massa olika tryck och mönster, alla så fina! Detta märke har verkligen fin, modern och annorlunda inredning för barnrummet så jag gillar dem skarpt! (drömfångaren kommer också från Minitude, men en gammal kollektion)
 
---
 
Här hittar du mer inredning till barnrummet hos Jollyroom, och här hittar du Minitude.
Just nu är det lagerrensning med 30-90% rabatt!