Samarbete Ellos
 
 
Hej darling! Jag har varti lite offline i två dagar. En matförgiftning deluxe som har fått mig att ligga och stirra in i väggen i ångest typ. Fy tusan! Jag är fortfarande darrig och svag men mycket bättre och idag har jag jobbat. Nu är jag helt slut dock och ska sätta mig ute med fötterna högt och bara vila. Tack gode gud för att svärföräldrarna har varit hör och sysselsatt Vincent. Nu hoppas jag att energin kommer tillbaka så som den har gjort det senaste dygnet. Ser sjukt mycket fram emot ett event i helgen med HIF men är så orolig att jag inte kommer att klara av det, så nu blir det att ladda batterierna!

---

Lite snapshots från hemmet som jag hann ta innan jag blev sjuk. Just nu är det här hemmet i behov av en storstädning och lite piffning. Jag är himla sugen på att måla lite igen också, haha!

Bambukorgar - Blå keramikskål (30% rabatt) - Prints Via Martine / House of grey - Hyllor från Ellos - Prints av Via Martine / House of grey

Just nu är det 20% rabatt på Ellos Home! (ej möbler) 
Sandra

De fina trähyllorna ni har i vardagsrummet under tv:N, är de behandlade med något? Tänke kopiera rakt av, super snyggt.
Hoppas du blir bättre snart, krya!! 🌸

Svar: Hej! Nej de är obehandlade än så länge! Har köpt en vitbets som jag tänkte stryka ett tunt lager av men jag tycke de är så fina obehandlade så jag kör så sålänge!
Ida-Marie Isaksson

Hedvig

Usch, stackars, krya!

Turid

Hej!

Varifrån kommer den fina bordslampan?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress