När vi får upp staket och har byggt ut uteplatsen på framsidan ska jag göra en liten rabatt på en sidan och där vill jag ha pioner bland annat. Hur fint att kunna skörda sina egna?

Jag mår fortfarande riktigt dåligt med illamående, huvudvärk och nacksmärtor så det blir en lugn dag för mig. Var så pepp på att åka och shoppa småpynt till gästrummet men det går bara inte. Jag får mysa på soffan istället! Jag har just skickat iväg de andra att handla inför middag med Annika, Poppe och Andy imorgon. Mexikanska smårätter (vi har funnit varandra i vår kärlek till koriander) och ölprovning ska vi ha. Sedan ska vi vidare på den här godingens födelsedagsfest. Ska bli så kul!
 
 
 

29 juni 2017

Ellos rabattkod!

Interior

 
God morgon! Vi är i fixartagen här hemma. Igår när Vincent hade somnat hoppade vi i målarkläderna och målade om hela gästrummet. Det har ju varit sådär mörkt och trist, nu är det ljusare och mer luftigt. Det känns större och nu blir det roligare att inreda också, innan kändes det trångt med bara sängen därinne. Så nu ska jag börja kika på lite sängbord, pallar, lampor, prints, och hyllor och annat pynt. Så kul! Mindre kul är att min nacke som krånglat under tiden jag varit förkyld är riktigt dålig idag och jag har neurologiska symptom, så nu måste jag ta det lilla lugna med det fysiska om jag ska ha en trevlig semester. 
 
---
 
Sittkuddarna som vi har ute på baksidan kommer från Ellos och är så himla fina att mixa och matcha, finns i en massa olika färger och mönster här. Du får 2 för 149. Just nu får man 30% på alla hemtextilier på Ellos Home på hemsidan. Med koden 355449 från man 30 % på dyraste* varan - Gäller även varumärken, Fri Frakt. Tom 10/7.
 
De har startat sin stora sommarrea på inredning och annat här och det har börjat trilla inte magiska nyheter här
 
---

I Samarbete med Ellos
 
 
 

28 juni 2017

Till beachen

Allmänt

 
 
 
Nya kläder till beachen är inhandlade och en baddräkt att ha de gånger man inte ska sola är perfekt. Bara att dra på sig shortsen eller kjolen över så är man redo. Älskar denna från Chiquelle x Swimwear som är djupt urringad både fram och bak. 
-
Jag älskar att sola och har alltid gjort. Jag har inte alltid varit jättebra på att skydda huden och jag har jättelätt att blli brun. Men på senare tid har det blivit mer och mer viktigt. Dels för att jag har en person i min närhet som har drabbats av hudcancer och dels för att jag lätt får pigmentförändringar i ansiktet så fort solen tar. Det är superhälsosamt att vara i solen, men man ska ju vara smart och försöka skydda huden från att bränna sig. Jag använder Vichys ansiktsprodukter och tycker dem är det bästa. De har även så mycket bra och smarta solskyddsprodukter. En solkräm som heter ANTI-DARK SPOTS med Spf 50, en MATTIFYING FACE FLUID DRY TOUCH med spf 30 för dem som blir väldigt svettiga och glansiga. En produkt som jag älskar är deras FACEMIST med SPF 50. Perfekt att ha i väskan och spraya på när huden behöver extra fukt och solskydd. De har även en TAN OPTIMIZING Hydrating spray med högt solskydd för kroppen för oss soldyrkare. Ett tips om ni letar smarta och bra solskyddsprodukter!
  
Om nu sommaren vågar visa sig så är jag förberedd! 
 
-

Jag är sponsrad av Vichy, men skulle inte skriva och rekommendera produkterna till er om jag inte tyckte de var riktigt bra och att några av er kanske skulle ha nytta av tipsen! De få skönhetsprodukter jag skriver om- de är värda att tipsa om!