22 juni 2017

Posters

Interior

 
 
Hej på er och trevlig helg till många av er. Jag har just kommit hem från jobbet och fortsätter lite här hemma med sånt som har blivit liggande. Idag kom denna underbara poster på en tjej med änglavingar som jag ska fota i ett samarbete med Nordic Printstore. Så snygg! 

...
Jag har blivit ordentligt förkyld och igår var det bara tack och godnatt när jag kom hem. Idag måste jag få lite mer gjort men det blir en väldigt tidig kväll känner jag. Imorn är det festligheter med ett gäng från vår gata så då vill jag vara på topp!
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hej från Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg! Jag har just avslutat arbetsdagen med en kort båttur över till Haga där vi strosade, fotade och tog en kaffe i solen. Underbart! Jag har bott på denna sida av Göteborg (Lindholmen) en gång tidigare och förundras över hur vackert och levande det är här. Dessutom så smidigt att ta sig över till andra sidan, båtarna går ju lika ofta som spårvagnarna och är dessutom en mysig liten upplevelse. Nu ska jag bara kolla igenom all bilder jag tagit och sedan beställa upp lite roomservice. Om jag orkar ska jag ta en drink på terassen senare, alltså HUR fin är den inte?? Det finns 2 relaxpooler och en utomhuspool där uppe! Men det blir inget bad för mig. Jag har sovit så himla dåligt inatt och blivit förkyld idag på köpet. Perfekt läge att gå och lägga sig tidigt ikväll känner jag! Ha en fin kväll!
 
 
 
 
 

Skriv inläggstext 

 
 
Jag sitter på tåget påväg till Göterborg där jag ska bo på Radisson Blu Riverside och ha lite möten. Tåget är nog det bästa stället jag vet att jobba på. Jag tar alltid tyst vagn så att man riktigt kan koncentrera sig och grotta in sig i det man behöver. 
 
---
 
Jag har köpt lite nya sommarplagg till Vincent från babyshop.com. Beanie & Tee från I dig denim och en härlig sweater från Soft Gallery. Sandalerna kommer från Skopunkten

(inlägget innehåller andlinks och är i samarbete med Babyshop och Skopunkten )