Titta en sån härlig start på dagen igår! Frukost med tjejerna som jag tillsammans med har en litet företagarnätverk. Mysig (och smarrig) frukost på mitt jobb, Radisson Blu Metropol & Nelly's Food Etc. Frukosten är faktiskt bäst, hemlagat, färskt, mycket att välja på. Ja alltså det är grymt, det säger jag inta bara för att jag jobbar där utan jag är sjukt stolt över vår produkt. Det är också så fint inrett där inne, otroligt roligt och lätt att fota och jag får nästan nypa mig i armen att jag är inredningsansvarig på hotellet (förutom marknadskoordinator då)! DRÖM!
--
Jag gjorde min sista arbetsdag där idag för denna vecka. Imorgon har V avslutning på Dagis, jag ska jobba lite hemifrån och sedan ska vi hitta på något med några kompisar som går på samma skola. På fredag ska jag till Malmö för att fixa håret och förhoppningsvis blir vår uteplats helt klar då också så att jag kan fota och visa er!
Bara regnet håller sig bort lite... hmmm!
 
(inlägget innehåller annonslänkar)
 
Belle

Älskar färgerna! Blått och brunt = fantastiskt!

Carina

Är det sant?! Jag och min underbara lilla familj (fästman och två barn) bodde där i slutet av mars och älskade det! Dels var servicen alldeles fantastisk, maten (middag och frukost) underbar och jag och min sambo kommenterade just hur snyggt inrett det var! Härligt, vilket kul jobb :)

Svar: Vad roligt! Det blir jag extra glad av att höra ❣️ Tack!
Ida-Marie Isaksson

Anna

Men så roligt! Jobbar på hotell själv och det absolut roligaste är när det skall renoveras, piffas och pyntas :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress