Jag håller på för fullt och gör om på uteplatserna både på baksidan och framsidan just nu. En större matplats tar form på baksidan där vi ska njuta av smaskiga grillmiddagar under riktigt varma sommardagar. Till framsidan har vi köpt nya rymliga rottingmöbler som ni ska få se snart. Om det bara kunde sluta regna någon gång så att jag får hugga tänderna i de sista bitarna! Det är en del som ska fixas som sagt.
 
Något som vi behöver skaffa nytt på framsidan och som jag har funderat mycket kring är solskydd. Jag kikade runt lite på Kila Möbler som har ett enormt utbud i olika prisklasser och hittade mycket fin inspiration i Artwood. De har helt magiska rottingmöbler med så vackra detaljer. Nu har ju vi just köpt nya så jag får nöja mig med att inspireras av dras vackra bilder och fokusera på solskydd. Jag tror jag kommer att köra på ett parasoll med träskaft. Jag älskar mixen av trä, betong, råa textilier, krispigt vitt och gröna växter. Det känns så harmoniskt och mysigt, som att man vill krypa upp där med ett glas rosé i handen och kanske en bok eller en podd. Och det är exakt den känslan jag vill ha på våra uteplatser, speciellt på baksidan där det är mer privat! 
 
Vi har sol i princip dygnet runt och har hört från grannarna att det blir väldigt varmt på sommaren, vinden tar sig inte in på gatan. Så platsen under parasollet med en iskall svalkande melonjuice en sommardag, medan kidsen leker i vattenspridaren på gräsmattan kommer att vara given. På kvällarna går dessutom solen lågt så ett parasoll som går att vinkla vore också himla skönt för att slippa sitta och äta med solen i ögonen.  
 
 
Malin

Alltså jag måste bara få säga att jag ÄLSKAR din blogg och din inredningsstil! Yeeez alltså, jag har suttit och skrollat bakåt hur långt som helst nu och klickat på typ 20 annonslänkar för att du har så himmelens fina grejer haha. Jag och min lilla familj flyttar snart till hus (bor i Umeå) så tack tack tack för all inspiration och köptips!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress