kudde-ellos

ellos-vas

En ny liten rund vas har hittat hem från Ellos. Alldeles lagomt stor, inte så stor som alla andra runda jag har, denna behöver man bara några kvistar eller blommor till. En fluffig mönstrad kudde också som får bryta av lite bland de andra enfärgade linnekuddarna. Fylld med ljuvligt dun, det är det enda som är skönt att lägga huvudet på och som håller formen. Jag har just köpt blommor på Butik Linnéa medan Micke & Vincent är och handlar fredagsmyset för ikväll. Det är riktigt varmt och skönt i Helsingborg idag så vi ska plocka fram grillen tänkte vi.

... Både kudden och vasen är slutsålda, men jag länkar till kategorin där de fanns förut! Just det, man får 25% på hela sitt köp* på Ellos.se fram till den 4 april, rabatten dras i kassan. Grymt erbjudande! ... *Villkor: Gäller nybeställning på Ellos. Kan inte kombineras med andra  erbjudanden, Gäller ej för prissänkta varor, elektronik/elektriska  varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home eller  Spanx. (Innehåller adlinks)

 

31 mars 2017

Lite blått

Fashion

scarf-ellos

Fredag och min lediga dag. Eller lediga och lediga. Jag är helt överhopad med jobb såklart. Jag har självmant jobbat över för att det har varit så kul och för att passa på att lära mig så mycket så möjligt. Men jag ligger så efter och har inte hunnit fota alls i veckan, så det ska jag göra idag, har ju en massa fint här hemma som jag ska visa er. Bland annat en ny lampa från Flos! Men först måste jag storstäda. En mäklare kommer hit efter lunch och ska kika lite inför försäljning av huset.

... Har en ny fin scarf som gör en enkel outfit lite roligare. Underbar blå färg! Perfekt till den krispigt vita skjortan. Nu är det dags att lägga på ett kol. Återkommer senare med en massa inspiration vänner! FÖRLÅT för att jag har varit så frånvarande <3