VAB! Igen! Yttepytte feber denna gång tack och lov men ändå, nu räcker det med sjukdom i vår familj. 
Jag myser runt i morgonrocken fortfarande och har inga planer på att klä på mig än på et ttag, snart dyker det väl upp ett bud så man får skämmas. Haha! 
...
 
Igår lade jag ut en bild på instastories som har lett till en massa frågor så jag tänkte svara på dem här. Det var nämligen så att vi fick tillbaka alla blöjor från förkolan igår för att Vincent är blöjfri dagtid. Och ni undrar givetvis hur detta har gått till? Och det undrar vi också, haha! Nejdå, vi har såklart jobbat hårt som ett team. Vi har en fantastisk förskola där alla barn får gå på pottan på rutin tidigt och när alla andra barn gör det blir det alltid lättare. Hemma har han blåvägrat sitta på pottan. Men han har gått utan blöja och varit väldigt duktig på att hålla sig tills han får blöjan. Så vi har fortsatt att träna utan att tjata för mycket, det kommer när det kommer. På förskolan har han varit duktig på att hålla sig och även sitta på pottan.  Men där chillade han bara med en bok och kissade inte så ofta. När det hände blev det dock massa beröm och en gång fick han ett bilklistermärke, och då hände något. Sedan lossnade det och nu går han till och med självmant och kissar när han känner sig kissnödig. Och han är nästan stoltare än vad vi är! Så roligt att se.
...
 
Något annat han är himla stolt över är sin "Stora-killen-säng". Vi tog bort spjälsidan på hans Stokke Home säng och satte dit en sängsida. Där har han varit så duktig och somnat själv som vanligt. Det har inte varit några som helst problem att ta bort en sida faktiskt och sängsidan räcker gott som stöd. Ganska skönt också att han kan komma in till oss själv när han vaknar istället för att behöva ropa tills vi vaknar.
 
Inlägget innehåller samarbetslänkar
 
 
I samarbete med Veet har jag fått testa deras nya Veet Sensitive Precision Beauty Styler. Det är en liten batteridriven trimmer, inte större än en tandborste, som får plats i necessären. Den har ett munstycke för ansiktet och ett munstycke för bikinilinjen och armhålorna. Perfekt när du inte har tid att raka dig, om du behöver trimma småhår i ansiktet eller fixa ögonbrynen. 
 
Den delen som är från ansikte och ögonbryn är formad som en penna med två olika bredder för bästa precision. Du får en perfekt rak linje på dina ögonbryn och ser exakt vad du gör. Jag älskar den. Alla småhår runt ögonbrynen där det lätt fastnar smink försvinner också. Den har ett väldigt fint trimmerhuvud så alla fjun följer med. Jag ÄLSKAR denna del och kommer att använda den jättemycket. 
 
Den större delen är som en vanlig trimmer men med ett väldigt fintandat trimmerhuvud så att man får med lite mer tunna hårstrån. Passar när man snabbt vill trimma armhålorna eller bikinilinjen, perfekt att ha i badrumsskåpet och resväskan nu i sommar säger jag!

 
 
 

30 maj 2017

Barpall

Interior

 
Hej på er kära läsare! Sitter och jobbar med en huvudvärk som knackar på. Trött efter en späckad dag igår och en strulig natt. Vincent kissade i sängen och vaknade flera gånger, dessutom drömde jag att klockan ringde och gick upp vid 6 fastän det var en timma kvar egentligen. Så himla typiskt när man verkligen behöver den där sömnen. Nu ska jag jobba undan lite och sedan städa lite efetr helgens bravader. Här är en bättre bild på våra fina kritvita Barpallar från Jotex, de passar så bra till köket och golvet och får stå där tills jag hittar de perfekta naturfärgade pallarna.
 
(innehåller adlinks)