Här kommer ett fredagstips! Egentligen skulle jag testa en ny deodorant men med på köpet fick jag två till produkter som jag direkt fattade tycke för. Sensitive Dedorant från Löwengrip Care & Color är så himla bra! Luktar inte så mycket och väldigt effektiv, den bästa jag har testat faktiskt. Testprodukterna var ett torrschampo " Good To Go Light Dry Shampoo" som funkade väldigt bra. Lagom stadga i håret och inte så mycket vita partiklar. Clean & Calm Facial Cleanser passade min hy jättebra då den lätt blir lite röd och irriterad efter tvätt, så det blir ett köp på dem båda faktsiskt! Men koden "ida-marie" får ni 15% rabatt på lowegripcareandcolor.se hela helgen!
 
...
 
Vi har varit ute och pysslat på framsidan hela eftermiddagen. Så varm ocksönt där när solen är framme. Nu kom Andy och vi ska laga nån god mat och kanske måla lite när Vincent har somnat! Ha en trevlig helg <3
Viktoria

Älskar Lcc produkter,både ansiktsserien och torrschampot 😍 Trevlig helg på dig 😊

Jessica

Dock såg jag snabbt att den innehöll aluminum chlorohydrate, vilket kan ge upphov till cancer. Bättre att använda ett ekologiskt alternativ eller en deo utan aluminium. Så synd! För jag trodde att Löwengrips produkter var skonsamma mot kroppen, men icke!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress