16 maj 2017

Högvarv

Interior

 
En sån härlig dag det har varit idag. Min hjärna går lite på högvarv för det har varit så mycket med en pressrelease, så himla kul det är alltså. Älskar mitt jobb! Dessutom hade min man lagmöte med HIF i en av våra konferenssalar så jag fick hänga lite med honom på en fikarast. Perfekt! Nu har jag just städat och fixat i tvättstugan. Jag har ett samarbete som ni neat-freks kommer att älska :) Kan säga att min tvättstuga är så som jag alltid drömt om att den ska vara just nu. You will see!
 
---
 
Nu ska jag jobba på här hemma med mitt egna och sedan ska jag hämta lillen. Sen hoppas jag att det blir soffläge resten av kvällen!
 
 
 
 
Anonym

Hej. Sååå fint ni har det!!!! Vi bor i likadana radhus fast vårt är vitt vitt vitt invändigt. Skulle gärna vilja få ommålat (glöm att jag gör det själv😂!) och är nyfiken på dina färgkoder eftersom jag tycker ni har så fina väggfärger.
Ha en bra dag!

Svar: Hej! Så roligt, lite drygt att måla så mycket själv måste jag säga. Vi är inte klara än :) Hop light grey nere, grey sand i köket! Kram!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress