Idag kom äntligen tyget till den andra soffan så nu kan man sitta i den utan att alla kuddar och man själv flyger ur. Den var hal utan tyg kan jag lova. Så skönt med komplett soffa! Valet av soffa föll på Ikea Söderhamn av många olika skäl. Dels för att det är omedelbar leverans, man hämtar den ju själv direkt. (Om man bortser från tyget som var slut när vi köpte, 6 dagars leveranstid) Dels för att jag tycker den är väldigt fin, stilren och passar bra in när man vill ha en ganska nätt soffa. Dels för att den går att bygga om precis hur som helst och man kan tvätta och byta färg på klädseln väldigt enkelt. Jag som aldrig kan bestämma mig älskar valmöjligheten. Med alla dessa fördelar är den dessutom skön och väldigt prisvärd, så det var faktiskt inte svårt att välja för oss. Vi köpte ett loveseat också men den ska vi byta ut då den blev lite för klumpig och liksom stängde av rummet. Soffor som står mittemot varandra i ett rum är fint men det kan också "stänga av" det naturliga flödet i rummet så man får välja möbler med omsorg. För oss passade det perfekt med soffor utan armstöd, tröttnar vi så sätter vi bara dit såna. Vi får väl se hur mycket jag kommer att flytta runt dessa innan jag blir 100% nöjd.

Soffa - Bord Högt - Bord lågt - Matta - Vas - Korall

Glöm inte att klocka på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3

Katta

Så fint och ombonat. Kommer man få kunna se hur det ser ut utomhus. Vi fick se innan i er förra boende lite grann utomhus. Är lampan i färg mässing? Ha en fin dag 💞

Svar: Tack! Ja jag kommer att visa mer när vi kommit iordning, men just nu är det inga möbler därute. Ja den är i mässing! Detsamma!
Ida-Marie Isaksson

Jennifer

Hej!
Vi har precis flyttat in i vårat nybyggda hus så det är så roligt att se hur det växer fram. Men blev lite nyfiken vart vägghyllorna är köpta och golvlampan.
Tack för en bra blogg, man blir väldigt inspirerad av dig.

Svar: Golvlampan är från Jotex och vägghyllorna är köpta på Hornbach, tror det är fönsterbrädor egentligen :)
Ida-Marie Isaksson

if the crown fits · wear it 👑

Älskar den soffan, jag har nyligt köpt en 3a + en schäslong och byggt ihop till en megastor soffa i vitt förstås ❤ Söderhamn är trendigast på marknaden just nu och varit länge. Hoppas ni ska trivas iden!

Svar: Vi trivs så himla bra!!
Ida-Marie Isaksson

Anonym

Var kommer den fina kudden ifrån?

Svar: Den kommer från Ellos men är konstant slutsåld!
Ida-Marie Isaksson

Malin

Jättefint! Var kommer den fina kudden ifrån? Passar ju perfekt till mattan :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress