Hej på er! Första gången på hela dagen som jag sätter ner rumpan på en stol tror jag. Hade stora planer på att köpa växter och plantera om alla jag redan har idag så jag och Vincent hängde på låset på Plantagen i Rydebäck. Precis när vi skulle åka hem så kräkte Vincent litegran, från ingenstans. Så jag skyndande mig in i bilen och precis när vi skulle svänga av vägen hemma så kom kaskaden. Paniiiiiiik! Vincent var sjukt ledsen över att han hade kladdat ner sin sko som han just innan höll i handen och ropade åt mig att sätta på där i baksätet. SNAAAART HEMMA GUBBEN!!! Så nu har han alltså magsjuka och vi behöver typ en ny bilbarnstol. Tur vi hade skydd under och på sätet på bilen säger jag bara. Den klarade sig helt.
Micke kom hem och jag stack sedan iväg och löste all annan handling jag hade planerat in, hann iaf köpa allt men  någon plantering hann jag inte med. Det har skruvats och packats upp hela helgen så nu börjar de snart bli lite  ordning här och där även om det är tetris på många ställen fortfarande. Önskar dygnet hade fler timmar!
 
...
 
Så här ser det ut i vår lilla köksdel där matbordet står. Det är inte plats för så mycket annat där, så några breda tavellister med fina dekorationssaker blev perfekt. Tavellisten som är från Ellos var från början vitbetsad men jag målade dem en gång med väggfärgen vi använde i köket för känslan att de skulle smälta in i väggen. Jag gillar verkligen denna tavellist för att den är tillräckligt djup för att  ställa ex små krukor och större dekorationssaker på!
 
.
 
Just nu är det 20% rabatt på Ellos Home Sortimentet, det bästa enligt mig! Klicka på länken för att komma till erbjudandet! (gäller ej möbler)
 
Inlägget innehåler adlinks!
 
 
 
 
 
 
Anonym

Hej Ida! Kommer du ha någon rabattkod för Jotex snart? Är så sugen på att köpa stolar därifrån, du/de brukar ju kunna ha lite rabatter då och då så hoppas på att tajma in då jag vill köpa ett gäng :) Kram!

Svar: Hej! Jotex kör inte rabattkoder så ofta tyvärr! Och jag får inte heller någon förvarning när de ska komma! Så tyvärr <3
Ida-Marie Isaksson

Emma

Krya i massor till V!!

Vad är det för skydd ni har under bilstolen?

Svar: Tack!Nått vi köpte på Ullared innan han föddes, svart nylon typ, täcker hela sätet.
Ida-Marie Isaksson

Anonym

Hur långt har du mellan hyllorna?

Svar: 30 cm
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress