God morgon! Äntligen lite sovmorgon, halleluja! Jag har fått kortison så att jag slipper ha asont i axlarna och jag sover riktigt bra i vårt nya sovrum så jag knep åt mig några extra timmar på morgonen för första gången på evigheter. Vi är uppe och fixar alldeles för sent på kvällarna, måste bli ordning på rutinerna igen. Det är lite svårt når det inte finns något annat att göra. Ingen tv, inget internet. Ingen soffa. Igår köpte vi äntligen soffor så nu har man någonstans att slänga sig och varva ner iaf. Överdraget på den ena soffan var slut så det kommer nästa vecka, men soffan smälter rätt bra in ändå, vi får lägga lite filtar över den. Här sitter jag iaf och dricker morgonkaffet nu! Underbar känsla.

Jag ska småfixa och försöka komma ikapp lite idag. Mailen behöver sig en genomgång. Det kommer leveranser och sedan kommer en kompis över ikväll och vi hoppas på lite grillväder!

Ha en fin fredag!

Anonym

Var har ni tv?

Linda

Ser fint ut! Vad är det för färg på väggarna?

Anonym

Är radhus kedjehus eller vanligt friståendehus som ni har köpt? När ni kommer i ordning kan du tänka dig att visa hur det ser ut på utsidan? Det ser redan fint och härligt ut. Altanen är jättefin tänk att kunna njuta av många dagar där utomhus rena lyxen 😊😍💖 ha en fin helg vackra Ida önskar dig allt gott 👋❤

Svar: Det är radhus! Ja kommer att visa uteplatsen sedan! Tack så mycket och kram på dig!
Ida-Marie Isaksson

My

Så himla fint det ser ut, färgen ser underbar ut, som taget ur en inredningstidning😍

Marie

Vad fint ni får det! Vad heter väggfärgen och var har ni köpt den? Trevlig kväll!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress