Lampor i jute i olika storlekar till uteplatsen och en eller flera ljusslingor för att sätta stämningen varma sommarkvällar är något som jag visualiserar. Det är så fint mot en vit husvägg. En sån här ljuvlig vit sänghimmel kan jag äntligen sätta upp nu när vi har ett normalt tak, den vore perfekt i vårt rum tror jag. Denna matta med fransar är bara för fin, jag gillar att den är lite tunnare än klassiska ryamattor, den står definitivt på önskelistan! I sovrummet och vardagsrummet vill jag sätta upp en skir gardin på ena sidan, så himla snyggt!!  Och sist men inte minst, denna lampa som man tvingar fast får gärna flytta in till min nya furuhylla.

---

Hej på er! Jag somnar nästa när jag sitter här så trött r jag, ska alldeles strax hoppa i säng och imorgon ska jag få somvmorgon! Min man är bara bäst! Jag kunde inte somna igår och halv 3 var jag uppe på toan inann jag äntligen somande. Kl 4 vaknade V och var sjuk igen så det var bara att kliva upp och jobba lite. När klockan ringde vid 7 var jag inte pigg alltså, jag brukar inte ha så svårt att gå upp annars men imorse var det lite trögstartat. Men hade en riktigt rolig dag på jobbet som bara swishade förbi och sen hem och byta av Micke. Vincent mår bättre, så vi har haft en väldigt mysig eftermiddag i myspölen.

Anonym

Ska det finnas länkar till de olika varorna..? Funkar inte för mig iaf..? Skulle gärna veta vad gardinen heter- är det ellos? Kram

Svar: Hej! Ja det skulle finnas länkar, men blogg.se har visst lite problemas. Men nu ska det vara fixat och ett argt mail är skickat :D hehe!
Ida-Marie Isaksson

Anonym

Vart kan man hitta mattan? ☺

Svar: Nu finns länken där <3
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress