Inflyttningspresenter är inte fel. Som t.ex dessa lyxiga sängkläder med hotellkänsla, Stiltje från Carpe Diem. De är vävda i egyptisk bomull och det är så mjukt så det går inte att beskriva, aldrig sovit så fint! Men jag måste köpa nya täcken alltså, våra har blivit så platta och ofluffiga, någon som har nått tips på hur man kan fluffa upp dem igen? Igår installerade jag tv'n uppe i sovrummet efter lite tvekan. Mannen blev nöjd och gick genast upp för att titta på fotboll i sängen, mysigt tänkte jag och gick upp och gjorde mig ordning och skulle joina. Men han sov redan efter 2 sekunder så jag får nog ångra den där tv-installationen. Typiskt Micke alltså, haha!

Måste påminna om att idag är sista dagen för rabattkoden från printler.se om någon är sugen på att beställa! vid midnatt försvinner den! idamarie15 ger 15 %
 
 
 
 
 
 
Anonym

Om det är dunktäcken så kan du prova köra i torktumlaren med ett gäng tennisbollar som man gör med dunkackor! :)

Svar: Grymt, tack för tipset!!
Ida-Marie Isaksson

Katta

Testa med några tennisbollar när du torktumlar de det brukar rekomenderas så vitt jag vet. 😊 Så fint och harmoniskt ni har det.

Svar: TACK! Det ska testas asap! <3
Ida-Marie Isaksson

Hanna

Hej! Ville bara berätta att du är med på Blogg.ses lista Bloggvänskaper som kommer publiceras på Blogg.ses startsida nästa vecka. Du kan läsa listan här: https://blogg.se/article/2017/may/bloggvanskaper.html :)

Svar: så kul!
Ida-Marie Isaksson

Hej

Vart är dina blommor ifrån? De som står i vasen vid sägen :)

Svar: De är köpta på Flowerteam i Helsingborg
Ida-Marie Isaksson

Laura

Snyggt!!! Var har du köpt de fina glasburkarna på sängborden?

Svar: Ikea tror jag!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress