Här inne sover vi underbart gott. Världens skönaste säng och äntligen ett vädringfönster som är anpassat för Skånes slätter, det blåser ju rätt ofta här och fönster som slår och rullgardiner som fladdrar är det mest irriterande som finns när man ska sova. Jag vill att det ska vara på gränsen till frysbox i sovrummet så öppet fönster är ett måste! Här har vi inte hunnit inreda nått ännu. Jag har plan på gardiner, knopplister, tavlor och nya sänglampor. Väggen skulle jag så gärna vilja måla i någon kalkfärg!
 
 
...
 
Idag har det varit en dag i slow motion. Det blev rätt sent igår och jag känner mig en aning bakis av allt gott vi drack under kvällen. Jag blir så himla lätt bakis alltså, så ovärt! Men vi hade världens mysigaste kväll med Annika, Poppe och våra goa kids, det får vi göra om snart. Tack! 
Jennie Stenmark

Snyggt! Älskar de stilrena och ljusa färgerna!

Svar: Tack söta!
Ida-Marie Isaksson

Maja

Hej. Vad jag förstår är du utbildad sjuksköterska? Hur kom det sig att du slutade? Eller varför jobbar du inte som det nu? Något du kommer göra i framtiden?

Oj, många frågor med skulle vara roligt att veta. :)

Svar: Ja det stämmer!Jag har reumatism och det blev för tungt och för stressigt för mig helt enkelt. Det var inte ett dugg kul längre just därför.
Ida-Marie Isaksson

Caroline

Jättefint sovrum. :)

Svar: Tack!
Ida-Marie Isaksson

Sriwanna Salomonsson

Finaste kvällen <3 TACK!

Svar: <3
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress