I samarbete med Veet har jag fått testa deras nya Veet Sensitive Precision Beauty Styler. Det är en liten batteridriven trimmer, inte större än en tandborste, som får plats i necessären. Den har ett munstycke för ansiktet och ett munstycke för bikinilinjen och armhålorna. Perfekt när du inte har tid att raka dig, om du behöver trimma småhår i ansiktet eller fixa ögonbrynen. 
 
Den delen som är från ansikte och ögonbryn är formad som en penna med två olika bredder för bästa precision. Du får en perfekt rak linje på dina ögonbryn och ser exakt vad du gör. Jag älskar den. Alla småhår runt ögonbrynen där det lätt fastnar smink försvinner också. Den har ett väldigt fint trimmerhuvud så alla fjun följer med. Jag ÄLSKAR denna del och kommer att använda den jättemycket. 
 
Den större delen är som en vanlig trimmer men med ett väldigt fintandat trimmerhuvud så att man får med lite mer tunna hårstrån. Passar när man snabbt vill trimma armhålorna eller bikinilinjen, perfekt att ha i badrumsskåpet och resväskan nu i sommar säger jag!

 
 
 
Linda

Såg på instastories att du har en blöjfri liten kille nu! Har du lust att dela med dig av hur ni har gått tillväga? Har en tjej lika gammal som V och hon har inte suttit på en potta ens!

Cherie

Åh vad smidig den såg ut att vara! :)

Carina

Å jag har funderat på att köpa en för den verkar så bra. Nu blev det ju bara bekräftat. Jag får löpa iväg å köpa en. Tack snälla för en bra blogg, ha en underbar dag, kram

Svar: Tack så mycket! Kram!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress