Idag hämtade jag de sista inredningsdetaljerna från Jollyroom till Vincents rum på posten efter jobbet. Skrivbordet från Sebra har jag spanat in länge och det blev så himla bra på väggen. Det kan man höja och sänka när han växer, perfekt. Där hoppas jag Vincent ska bli lite kreativ och vilja pyssla framöver, han är 100% springa och köra bil typen nu. Lampan och stolen kommer också från Sebra. Vincents rum var från början mörkgrått men vi målade om det i en grågrön, matt kulör som du hittar till pangpris här. Den skiftar visst i lite gult på vissa bilder med det är för att vi har guldgula rapsfält utanför fönstret (blygsamt skryt höhö). I själva verket är den väldigt neutral och grå i skiftningen. Ivar-skåpet är helt perfekt förvaring för en 2:åring (ska bara hitta några bra ben) och jag älskar det varma levande som trä't ger.
 
Länkar:
 
 
Inlägget är i samarbete med jollyroom och mer inredning till barnrummet hittar du på jollyroom.se.

----
Glöm inte att puscha hjärtat om ni vill se mer bilder på barnrummet!
 
Evelina Wilson

Oj vad fint det blev! :D

Jessica

Supersnyggt! Och så fint att ni målat listerna också, små detaljer som gör mycket tycker jag. Tack för tips på fin färg.
Kram Jessica

Svar: Tack! Vad roligt att du såg det, jag älskar den lilla detaljen! Det blev jättestor skillnad i rummet fast man kanske inte tror det. Det ser mer modernt ut och det mjukar även upp lite mot golvet! Kram!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress