Isamarbete med Zervant

Fakturering och bokföring är inget vi pratar om så ofta i bloggvärlden men det är ju en stor del av det vi gör eftersom många av oss driver ett företag. Jag fick i uppdrag av Zervant som är en smart faktureringstjänst att lista mina 3 bästa tips på hur man håller ordning i sin bokföring.

bild: ikea
 

1. Rutiner för kvitton!

Har dina kvitton och verifikationer en förmåga att hamna på hög, försvinna eller gömma sig i fel mappar på datorn? Gör om och gör rätt. Förenkla, förbättra, döp om, gör de lättnavigerat. Se över dina rutiner och effektivisera. Fina mappar kanske inte är din grej? Jag gillar t.ex klämmor för aktuella kvitton, så enkelt! I väskan kankse du behöver en miniväska för att hålla bättre koll? Lägg in 5 minuter i ditt schema varje dag eller en eftermiddag i veckan, vad som passar bäst. 
 
2. Skriv upp almanackan!
 
Det är en hel del att hålla reda på när man sköter sin bokföring och det är lätt att man hamnar där, ja ni vet.... Sent på kvällen med momsredovisning som ska lämnas in till skatteverket och man hittar nått fel. Då känns det inte jättekul att vara egenföretagare. Så sätt upp datum i almanackan för dina deadlines och den veckovisa bokföringen så att du slipper den där paniken i sista minuten

 

3. Ta hjälp men passa på att lära dig och testa själv!

Om det så är ett faktureringprogram, bokföringsprogram eller en revisor. Våga ta hjälp om du känner dig osäker men passa på att lära dig om fakturering och bokföring så att du får bättre koll på ditt företags ekonomi.
Reklam i samarbete men Jollyroom
 
Även Jollyroom kör blackweek med fantastiska priser. Jag har redan spanat in en hel drös med födelsedagspresenter och julklappar till lilleman
 
”Årets största kampanj har startat på Jollyroom! De kör Black Friday hela veckan och har skickat ut ett team med prisjägare i rymden för att hitta galaxens bästa Black Friday-deals. Jollyroom ger dig nya produkter till Black Friday-priser varje dag. Under hela veckan! Gäller så länge lagret räcker. //@jollyroom”
 
 
 Innehåller affiliatelänkar
(null)
 
(null)
 
 
Ett litet hörn i vårt hem som känns lite mysigare för att det pryds av den underbara gamla träpallen från Ellos och den söta lampan Gatto från Flos. Jag önskar jag hade fler såna hörn för jag älskar stilleben som dessa!
 
Idag är första dagen på min semester och jag har fullt upp med jobb. Som influencer/egenföretagare har man ju aldrig semester, ni är nog några som kan relatera. Jag vill försöka få undan så mycket som möjligt innan vi åker så det blir så mkt avkoppling som möjligt! Idag ska jag även lyxa till med att färga fransar och bryn samt få en laserbehandling på Unapologetic Beautycare i Malmö. Så jag smygstartar iaf semestern litegrann. På onsdag ska jag och Annika ut på äventyr tillsammans, var det bär av får ni se!

Ha en fin dag och följ mig på insta om ni vill se mina påhitt idag!