31 oktober 2017

Dukningsinspiration

Interior

Reklam, innehåller annonslänkar (null)
(null)
FRECKLES BREAKFAST BOWL Skål
Vi kilkar lite på att sätta vitrinskåp eller hyllor vid köket och här är lite smått och gott från Indiska som jag gärna skulle fylla mina hyllor och duka mitt bord med! Älskar när småpryttlar och saker i naturmaterial tillsammans skapar en helhet i dukningen. Den vita och  blå keramiken är helt underbar!


(null)

Här hemma går jag med jordens halsont som kom som en vägg vid 3 tiden. Micke har varit sjuk hela helgen så det var väl inte så konstigt. Jag hoppas lite sömn gör susen så att jag inte behöver vara hemma imorgon. 

I helgen möblerade vi om i huset och flyttade matplatsen till vardagsrummet. Det blir ju så mycket mer socialt så. Just nu är min fundering tavelväggen där bakom. Ni kanske kan fundera med mig!? 6 små tavlor eller 3-4 stora? Jag älskar   Lisa Love Bäckmans uttrycksfulla foton så dem är jag väldigt sugen på att skaffa fler av isf!

29 oktober 2017

Kort frisyr & balayage

Beauty

(null)

(null)

I fredags var jag på Rapunzel of Sweden i Malmö och fixade håret. Kortare och mörkare med balayage. Håret blir så mycket mer levande när man får in lite mjuka färgskiftningar. Ni brukar ju undra om extensions också. Jag har satt in lite utfyllnad för att få fyllighet i mitt tunna hår - Den här ombrefärgen är helt perfekt för denna typ av färg då vaxfästena helt smälter in i bottenfärgen.

Bilderna ovan är tagna igår precis innan vi skulle åka till några nyfunna vänner som vi funnit via HIF-familjen.  En underbar middag, nöjda kids och således nöjda vuxna. Perfekt lördagkväll! Tack Kim & Martina!

Idag slappar vi hemma, pyjamas hela dagen typ. M är förkyld och det blåser storm ute så det är toppläge för mysiga inomhusaktiviteter!